Ryska posten

Just nu är det Ryska posten i min undervåning. Robin tog med alla fyra in och berättade vad det vara och nu leks det för fullt. Det verkar då som om kramar är det man kommer undan med, ännu.

Noel vill inte vara med och vill heller spela fotboll. De är på lite olika stadier tror jag. Nu berättar Robin att man kan ta pussar med. På munnen.

Det är roligt att sitta och höra på dem.

Behöver jag ingripa vet jag vilken mamma jag ska prata med.



To be continued...

Inga bilder från festen

Vet att någon här efterfrågade lite bilder från senaste festligheten, men jag tog inte med kameran dit så jag har inga och Ida som vanligtvis brukar fota har inte lagt upp några bilder. Tydligen finns det finfina bilder på mig och min bästa festarkompis Gylfe, men det är nog Brynja som sitter på dem. :)

Här är ialla fall två bilder på mig och "Issss".


Elias gillar sitt rum...

Han trivs verkligen bra i sitt rum och det kommer lite nya roliga leksaker ibland med. Som i lördags fick han fler roliga grejjer från "barnens marknad". Han kan sitta hur länge som helst där och leka...



 

Nu är han där nere med sina systrar och två killkompisar till dem och leker gömme. Jag fasar lite för var de gömmer sig och hur det kommer se ut efteråt.


Dagen efter

Det var en riktigt rolig kväll igår. Vi hade mysigt hemma hos Ida o David innan Lyckorna och där nere var det full fart. Bra musik och trevliga människor. Lite väl starka drinkar bara. ;) Louises Johan var i baren och han snålade inte direkt.

En riktigt kul kväll och jag snurrade in hemma kl 2.30 och somnade som en stock. Hela förmiddagen var ingen rolig tid, men jag hämtade mig vid lunchtid och fick dammsugit, duschat och vaknat till lite. Sedan kom Louise som en räddande ängel och bjöd in mig och barnen på middag senare och det var så gott med mat.

Eftermiddagen spenderade vi på lekplatsen med barnen.

Nu sitter jag och väntar på att Jocke ska komma hem med hamburgare. Han har spelat match.

Imorgon börjar det nya livet. Igen.

Goddagens!

Å en riktigt bra dag är det idag!!

Jag vaknade pigg och utvilad kl 7, innan Elias. Hörde flickorna leka där uppe och så skönt att inte känna någon stress med att skicka iväg trollen. Drog oss en stund och Elias kom och gosade lite.

Jocke stekte pannkakor, så en riktig pannkaksfrukost blev det med sylt och glass för de som ville. Namnam!!


Vi bestämde oss för att åka in till Ua och gå på loppmarkande över hela city. Barngsaker i massor. Och jag hittade en del roliga leksaker till Elias som kostar massor nya men nu 30 kr st!

Mamma var med och vi åt lunch på McD. Nyttig dag hittills? Nja... men det är ju lördag. :)

Min bil har varit knas i 2 dagar och jag kan ju ärligt säga att jag kan inget om bilar. Knappt att jag tankar. ;) Igår pep det till och rött lös STOPP på instrumentbrädan, mitt på mototvägen. Jag blev så rädd att jag höll på att skita nermig, men så slutade det. PÅ hemvägen likadant, men den slicknade och jag fortsatte. Såg att bilden dock var varm.
Pratade med mannen som lugnade mig lite och sa något ord jag inte förstod, men lovade att kolla över det. Det glömdes såklart bort och nu idag när vi åkte till stan såg jag att bilen ibland rusade upp och blev varm och jag satt med hjärtat i halsgropen hela vägen. Kloka mor frågade om det fanns kylarvätska. Men det vet väl inte jag. Så vi chansade och åkte hem. Nu BAD jag mannen kolla igen och det gjorde han och det var tomt. Dessutom har jag inga lampor heller. Hmmmmmmmmmm.... Det roliga var att bilen var på service för inte så länge sedan och efter det har oljan varit slut och nu då detta. Så fort kan det väl inte bara försvinna? Den läcker inte så de måste väl ha struntat i att fylla på.

Ikväll ska Louise köra och då får vi nog ta Jockes Kia för min utan lampor går inte. Och hansbil luktar fotbollsko.
 :( Försöker få honom att städa den innan. Men det lär väl inte hända.

Ska bli så roligt att gå på fest ikväll!! Jag ser verkligen fram emot detta. :)

Lindex

Tog en snabb sväng till lindex eftersom jag hde fått rabatt som snart går ut, då måste man ju kolla?

Finns en massa snyggt där nu. Det går i perioder, och nu fanns det hur mycket som helst. Skulle kunna handla en helt ny garderob där. Mycket i min smak. Detta blev det idag.
Lindex Shop Online - Leggings
Skulle visa klänningen med, men den finns inte på hemsidan och inte heller skjortklänningen.  Så det blev ett tråkigt inlägg med snygga leggings ialla fall. ;) Men Kolla in de här snygga väskorna. Skulle vilja ha allihop!
Lindex Shop Online - VäskaLindex Shop Online - Väska
  Lindex Shop Online - Väska
Klänningen jag köpte är med samma nitar som väska nr 2.
De här örhängena stog jag med länge men hängde tillbaka när jag kom till kassan. Vet inte varför jag gjorde det för jag ångrar mig. Men tyckte väl att jag så sällan använder snygg-örhängen. Men så snygga! Lindex Shop Online - Örhängen
Jaja,  tänk om man kunde livnära sig på shopping. Det hade variit roligt!

På måndag ska jag ta nya tag och börja med promenaderna igen. Nu bara måste det blir slut på ursäkterna.

Nu blir det sängen och en film eller tidning. Ville testa det här med ljudbok, men risken är väl att man somnar med en gång?

Utgång i morgon

Imorgon ska det bli fest och kalas!

Vi börjar kvällen hemma hos Ida och David för att sedan ta oss ut till Lyckorna där Soul Injection spelar och baren ska tömmas ryktas det om. Sommaren är över. Badresturanten ska gå i ide...

Minns tiden då jag jobbade där. Städade på morgonen och jobbade nätterna som croupier. Roliga tider. Undrar hur jag orkade för det var inte de ända jobben jag hade den sommaren heller. Jag gjorde frukost i en liten kub, som då var en slags thai-resturant (minns ni den??) och så hade jag ju mitt vanliga sommarjobb på Servicebutiken.

TUR att jag hade moppen att fara runt på. :)

Imorgon ska det bli kul.

Frisör-dags

Har bokat en tid hos frissan för lite förändring. Som vanligt vet jag inte vad jag vill göra. Klippa mycket, färga mörkt, göra slingor, behålla längd och klippa upp, spara luggen eller klippa ur??



Några förslag kanske? Peppa mig!! Med idéer allså... :)

Välkommen Andre

Vi har fått en ny familjemedlem. Andre heter han visst.



Din nalle är en av de mest trogna vänner man kan ha. Du kan berätta alla dina hemligheter
för honom, han kommer att bevara dem för alltid. Han kommer aldrig att lämna dig eller smyga
iväg på egna äventyr. Han kommer att hjälpa dig igenom livets svåra stunder samt dela de roliga tillsammans med dig. Ge honom mycket kärlek och värme så blir ni oskiljaktiga resten av livet.





Elias verkar redan älska sin mjuka kanin och han fick följa med och sova med en gång....

Kärrstegens gård en ljuvlig upplevelse!

Ja det är det verkligen, det är nästan så att man blir lite religös när man strosar runt där inne. Ljuv musig, och helt underbara saker högt och lågt i en gammal, gammal bygggnad med knarriga golv. Det doftar ljuvligt och hela stället är helt underbart!!

Har du inte varit där så är ett besök till Ljungskile ett måste!! Kärrstegens gård är som ett litet himmelrike.




Idag svängde vi in där av bara farten på väg hem från Torp, jag och Louise. Och som alltid hamnar jag i dilemma där. Det är så mycket jag vill ha och så måste man begränsa sig och välja.

Idag handlade det om en kanin. Ett mjukdjur. Men det var helt ljuvligt (mycket är ljuvligt där som sagt) och det hade varit fint i Elias säng så han hade kunnat gosa med de helt ljuvliga öronen. Men efter många funderingar slutade det med att jag åkte utan kanin. Det kunde lika gärna sluta med att han inte alls tyckte om kaninen och så hade jag slängt ut 200 spänn på ett mjukdjur som skulle få flytta upp på vinden med alla andra mjukdjur.

Men jag kan inte släppa tanken på kaninen.... Ska den med hem ändå? Hade det varit en kanin med änglavingar hade den flyttat hem med en gång. För något änglaaktigt letade jag efter. Det finns massor med sånt där, men ingen klockren. Flickorna har fått varin ängel i mjukdjurform från Kärrestegen tidigare som vaktar över dem.

Åååå beslutsångest.

Men som sagt, affären och miljön måste du uppleva. Bor du långt bort så kan man även bo på Kärrstegen.

Det var även Catarina Reuter som gjorde min tiara på bröllopet och Louises med.

Nyklippt badkille

När tjejerna gått till skolan så fick Elias en hårklippning. Har velat lite fram och tillbaka om han ska klippas eller ej. Hans hår växer ju så fort. Men idag blev det klippning. Det finns inget så fint som en lite nyfrisserad kille.

Det var en välsans massa hår överallt så det blev rakt i badet.



Frisyren syns ju inte men gullig är han! Här blir han alldeles tossig för hans pappa kommer upp och då blir han helt galen och spelar Allan.


Idag fick han en riktig fläskläpp när han ramlade i trappan på altanen. Han brukar vara jätteförsiktig i trappan men nu skulle han visst ner med gräsklippan eller så. Jocke var med och jag kom när blodet sprutade och E var så ledsen. Pussmunnen.

Rensat

Idag gick vi upp på vinden för att leta efter lite leksaker. Och så hittade jag tre lådor med kläder som jag fått av vänner för länge sedan, till Elias. Hade helt glömt av dem och det var ju tur att jag hittade dem nu för det är den storleken han har. SÅ det blev till att sortera och rensa ur det vi inte ville ha och tvätta allt fint. Så det blev en stor rensar/sorterar dag. Allt smått ligger fint i lådor och imorgon ska allt jag inte ska använda till återvinning.

Det är så gott när man får städa undan sånt där.

Efteråt åkte Elias och jag ner till Lekplatsen i byn där vi mötte upp massa goda vänner för lite lek och prat. Jocke och tjejerna var på golfbanan men han släppte av dem hos oss när han åkte till träningen. Och idag var det första dagen för Linnéa att testa Dance Mix och det hade verkat kul.
 
Nu börjar jag bli trött, det har verkligen varit full upp i ett kör idag.

Bullbak

Igår var det bullbaka hos mamma. Här kommer lite bilder...





De bakade jättefina bullar helt själva.  Ibland samsas de väldigt bra. :)

Vår helg

Har varit dålig på att blogga.

I fredags kväll cyklade jag, Jennie och Louise ut till Lisa för en liten "reseträff". Vi satt ute på altanen och drack lite vin och hade lite fredagsmys och pratade om resan och livet innen vi cylade hem igen.

Lördagen var jag lite halkass, vilket inte alls berodde på de två glas vin jag drack utan kanske en kommande förkylning? Jaja, det blev inget men jag kände mig lite seg/låg igår. Körde ut Linnéa till golfen och sedan hade vi en lugn förmiddag hemma Elias Alice o jag. Linnéa var på kalas och efter det körde jag hem flickorna till Moa o Wilma där de stannade och lekte några timmar.

Joekim kom hem och tog med Elias till stan för att hälsa på sin mamma. Har inte skrivit om det på länge, men det är inget vidare. Ny cancertömör i samma lunga som den första och även en tumör i någon av körtlarna i halsen, hon visste inte vilken. Hon är inte pigg. Hon skulle stråla den första tumören för att stänga av smärtan, den har vuxit in i revbenet vilket gör att hon har fruktansvärt ont och äter en massa starka värktabletter och genom att stråla den kanske de ialla fall kan minska smärtan och slippa äta så mycket värkmedicin med. Men hennes form är ju inte så god så det är svårt...
Hon fick en propp i mjälten för ca 1 mån sedan så det verkar vara mycket i kroppen som inte fungerar längre.

Jag har tusen frågor och vill ha svar, medan hon tar en dag i taget och inte verkar vilja veta? Det måste vara så otroligt mycket ångest och att slippa ställa frågor och få svar kanske är ett sätt att förtränga? Fast hon vet säkert mer än vad hon talar om för oss.
Hennes Rolf är en klippa och tar hand om allt, vilket måste vara jobbigt med. Han blir så glad när Jocke varit där och vill hålla kvar honom så mycket som möjligt. Kanske för att "farmor" blir lite piggare och gladare?
De hade fikat och haft en mysig em de med.

Själv såg jag en film och tog det lugnt. En riktig slapp em som gjorde gott.

Imorse åkte Jocke till Södertälje tidigt för match och jag tog barnen och åkte till mamma så flickorna har bakat två satser bullar där, vi åt mat, chokladpudding och bullar så nu är vi hemma mätta och goa.

Nu ska jag ta en snack emd tjejerna som sitter nere på var sitt rum med uppgift att tänka över vissa saker. Som tex varför de har börjat slå varandra! Nu är det talk-time.

Tapeterna

Nu är det färdigtapetserat i rummet. Jocke har tapetserat för första gången och det blev toppen! Älskar de fina stjärnorna och ränderna.



Det är ju inte klart ännu, det ska möbler på rätt plats, gardiner ska upp och hyllor med. Men det närmar sig.


Inför skolstart

Imorgon börjar skolan. Det ska bli riktigt skönt, fast säkert stressigt att behöva hinna vara klara och gå 7.30 varje morgon igen. Nu har man slappat i 10 veckor.

Men bara detta att Alice ska få gå samma tider som Linnéa är helt underbart. Slippa skjutsa och lämna/hämta 4 ggr om dagen och att Alice har något varje dag. De 2 dagarna hon varit lediga har bara varit långtråkiga och en evig väntan på Linnéa.

Nu kan de gå tillsammans till och från skolan. I samma hus är de med.

Idag åkte vi till Torp för att köpa innetofflor till dem och ny väska till Linnéa. Hade en mysig förmiddag och sedan åt vi lunch på McD innan vi åkte vidare till fam Hanfelt där flickorna belv kvar för några timmars lek.

Av någon underlig anledning ledde mitt sötsug mig till 7eleven där de har vansinnigt god brownie (kladdkaka med en massa gott klet på), en stor längd för 39 kr! Det kan man inte pruta på. Den är så mäktig så jag orkade bara en liten bit. Men min man som inte är en gottegris åt och berömde kakan. Så har ni inte testat den så gör det.

Nyttig dag kan man inte säga att det varit. Jag lovade tjejerna att fixa pannkakor till middag/kvällsmat, men äggen var slut. Hade dock en sån där pizzadeg i kylen, så det blev pizza. Nu känner man sig lagom svullen. Måste komma i gång med nya livet snart igen. Borde inte vara så svårt nu när skolan kommer igång igen.

När jag pussade tjejerna godnatt kände jag lite på Alice framtänder och märkte att de var lite lösa. Hon började fnittra hysteriskt och vickade på dem. Nu är de jättelösa och hon kom nyss upp och ville ha en sytråd. Men det får allt vänta tills imorgon ialla fall. ;)
Skruttan ska börja skolan imorgon. Jag följer henne så får vi se om hon vill gå in själv. De flesta barnen i klassen har ju blivit inskolande på fritids redan, men eftersom A inte ska gå på fritids blir det direkt till skolan, ingen iskolning alls. Men hon fixar det. Men första dagen vill jag ialla fall följa henne och vinka av. :) Säkert fälla en tår med....

Emaus

Idag ville flickorna leka systrarna Hanfelt men det kunde nog inte riktigt bestämma var de skulle vara så vi bestämde att ses allihopa på Emaus istället för lek och ridning.

Elias ville rida och jag trodde nog att han skulle banga ur när han kom upp på hästen, men icke! Han älskade det och satt som gjuten i sadeln. ;)



2 gånger red han innan jag fick honom att släppa och gå och leka lite. Vi får nog ha en liten ponny senare. ;)


Vi har klappat kaniner och lekt med sanden, fikat och haft det mysigt.


Tjejerna red en massa och njöt i fulla drag.

Efteråt ringde mormor (mamma) och frågade om vi ville komma dit och äta lite kvällsmat så där var vi fram till läggdags. Vi har saknat dem för de har varit en vecka på Mallis.

Havet stormar

Igår kom jag på att det var något vi skulle göra. Kollade almenackan och såg att det var stranddag med Alice nya klass. Vi skulle träffas för att leka, bada, fiska krabbor och grilla korv kl 16.

Men det stormade som aldrig förr och jag trodde på riktigt att vi skulle vara ensamma där, emn vi åkte ändå. När vi kom ner till Lyckorna var vågorna högre än jag någonsin sett dem här. Flickorna ville hålla fast sig i vagnen för de var rädda att blåsa bort. Elias mössa flög i väg.



Men förvånande nog var vi rätt många ändå. Vi lektade oss upp till lekplatsen där det inte stormade riktigt lika mycket. Fick tom fyr på en grill så det blev lite korv och lek ändå.

Elias älskar korv och kastade brödet och klämde 2 grillade.

Lisebergsbesöket

Har haft en liten släng av bloggtorka igen. Måste skärpa mig. Har ju en massa roligt att blogga om, men det har bara inte blivit av. Kanske har det varit för mycket så man inte vet var man ska börja.

Här kommer lite från Liseberg i fredags. Vi hade en toppendag. Och det som sitter mest i mitt hjärta är Elias med kaninerna. Han fullkomligt älskar dem!! Andra är lite avvaktande medan han kramar, pussar, klappar och pratar med dem. När de lyft upp honom i knät var lyckan total. Han vill inte gå. Han skulle nog lätt byta familjen med lisebergskaninerna.



Vet inte hur många som kom fram under dagen för att säga hur söt han var och frågat var man hittar den fina kepsen och västen. Han gjorde ett stort intryck på många av besökarna med. ;)



Flickorna åkte massor med roliga attraktioner och det var en kanondag på alla vis.



Vann en massa med gjorde vi. 2 kg dajm, 2 kg kexchoklad, 2 chipspåsar, 6 plopp och godispåse.

Snart ska vi iväg till stranden för en liten klassträff med Alice nya klass. Vi hade hoppats på att bada och fiska krabbor, men det får nog bara bli korvdrillning och lek för det stormar ute. Är inte så sugen på stranden, men det är ju kul att få lära känna klassen lite innan skolstart på onsdag. Tänk att lilla Alice ska börja skolan....

Liseberg

Idag åker vi till Liseberg, sista för säsongen.

Barnen och Jocke är förväntansfulla. Själv hoppas jag på inte allt för mycket folk.

Vädret ser ut att bli kanon!


Kram

Hjälp vad mycket skor!

Sitter och slösurfar lite och då är det lätt att det blir lite låtsas-shopping. Jag kan sitta länge och handla, lägga i shoppingbagen och sedan klickar jag bara vidare.. :)

Men nu hamnade jag på Nelly och hittade enväligt massa fina skor. Man ska ju passa på nu egentligen, för nästa år menar jag. Och det kanske blir sommarskor ända till oktober!

Kolla in dessa godingar....
Metall Glads SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COMWaltz 2 SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COMAlexandra SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM Soff SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COMGladiator SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Alla är riktiga favoriter. Men jag tror att det får bli nr 3!

Dagen idag

Idag har varit en härlig dag.

Elias sov som om han aldrig sovit förrut.
Jocke la honom i vagnen kl 12 och när klockan var 15 tyckte jag att det var dags att vakna så Jocke tog in honom medan jag lagade mat. De satte sig på soffan och han ville inte vakna. Han brukar alltid studsa upp och vara full fart på med en gång. Men inte nu...



När maten var klar tog jag över och han bara fortsatte sova, trots att alla pratade och pussade på honom. Stackarn var helt färdig efter gårdagens sena möte med hemska doktorn. Han somnade inte förrän 23 och innan dess tog det nog på krafterna att skrika.

Till slut vid 15.30 vaknade han till och efter lite mat och bus tog vi bilen in till min mormor o morfar. Elias älskar Lalla o Nene.
Flickorna gjorde jag en picknick åt och så åkte de med J till träningen. Skönt för dem att komma ut i luften lite.

Hos mormor o morfar blev det som sig ska ett riktigt fika kalas. Massor med fika ute i det fina vädret.



Älskar att vara där.

På vägen hem stannade vi och löpte lite godis som jag nu sitter och gottar mig med.

Och så blev det lite tittut bakom stolpen innan det var dags att ta medicinen och gå och lägga sig.
(Var inga problem alls med den för han tar den så snällt så.)

Snygg pose...




TITTUT!

Kommande liggsår?

Mamma och Pappa tog en resa till Mallis och åkte i söndags. De var tvungna att lämna huset för golvet skulle slipas och då fick man inte gå på det på 3 dagar.

Idag var sista lackningen och då var golvläggaren tvungen att lacka sig ur huset och ut via altanen vilket gjorde att han inte kunde låsa. Så han ringde in mig som husvakt.

Som tur var så var Jocke hemma så jag kunde åka själv. För det finns ju inte hus mycket som helst att göra på en undervåning.

Så jag packade med mig datorn och la mig på sängen i mitt gamla rum, numera omgjort till ett fint gästrum, och såg på massor av Gossip girl. En väldigt vilsam förmiddag. :) 8.30-12 har jag bara legat.

Ajaj!

Fick äntligen pratat med Jocke och de är nu på väg hem.

Läkaren hade först försökt trycka ut var, men utan att lyckas. Så till slut bestämde han sig för att öppna upp och se om något hade kommit in i såret och för att få bort var och få en ny bättre sårskorpa för läkningens skull.

Jocke fick hålla fast honom hela tiden ca 10 min helt hysterisk. Inget var kom bara blod. Så nu lär han ha ont. Han får pencillin. Kåvepenin såklart. Tips på hur man få i honom det? Och så ska såret tvättas och läggas om 2-3 ggr om dagen. Tänk vad det kan bli av en liten reva många dagar senare.

Ni kan tro att jag ska pussa och krama på den lille tappre killen när han kommer nu.

Infekterad tå

Upptäckte nu ikväll efter badet att Elias hade en massa konstiga prickar på kroppen så jag började kolla honom och såg att han var prickig/fläckig under fötterna med. Och så såg jag att det blivit en infektion i hans stortå. Alldeles röd och svullen med var inne i. Han skar sig när vi var på stranden i onsdags, men har inte alls visat att det har gjort ont.

Men så undrade jag om prickarna beror på infektionen. Och när han går böjer han upp stortån, så ont har han nog. Men precis som sin mor gnäller han inte i onödan. ;-)

Han mer gnälliga pappa ;-) ringde sjukvårdsupplysningen för att kolla läget lite när han stoppat E i sängen och efter lite konslutation och frågor tyckte hon att vi skulle få en tid på sjukhuset idag. Mycket pga att infektionen gått upp till tarmarna, därav prickreaktionen.



Så det var bara att ta upp honom ur sängen. Lille killen....

Sådan far sådan son

Elias hittade hörlurar till dator och har gått runt med de på ett tag nu. De ramlar av i ett, så jag får sätta på dem hela tiden.

"Pappas" säger han.



Som han pratar nu. Han härmar och säger allt nu. Han har börjat kallas sig själv för "Niina", väldigt gulligt.

Madonna

Dagen efter bröllopet var man lite seg i kroppen, men det var Madonna-kväll! Så jag och Louise åkte ner till Gbg efter att ha hämtat upp några andra tjejer. Vi hade bokat bort på en mysig Italiensk resturante där vi blev sittande i några timmar. Vi hade hört att hon startade sent dagen innan så vi stressade inte utan var där lite innan kl 22, vilket var lagom.

Hon är ju helt fantastiskt! Vilken form hon är i gamla människan. Nu har jag satt mitt mål att se ut som henne om 20 år. ;)

Det var en otrolig show, men jag tycker att det blev lite för mycket rave-sound över det hela. Jag gillar ju bäst de gamla góa låtarna! Men det var helt klart värt det. Vi hade underhållning på hög nivå av ett fint killpar som dansade som tokiga hela tiden. De var underhållning på hög nivå. :)

I rätt ordning...

ja det är väl så jag får börja. Så vi startar med bröllopet. Det var helt fantastiskt vackert och roligt!



Inte ett öga var torrt i kyrkan.




Festen var riktigt lyckad och alla hade hur roligt som helst!
Jag och Lisa skötte oss nog rätt bra som toastmadames under kvällen.

Stora dagen

Det är inte bara Louise o Johans dag idag för vi har förlovningsdag. 12 år idag, inte illa. Och Jockes pappa fyller år.
Vi förlovade oss på hans 50 årsdag. Om jag inte minns fel var det romantiskt taco-middag, skumpa och senare filmkväll.... :-)


Tänk var pirrigt det var när man valde ut sina ringar, valde vad det skulle stå i. I våra står det "Din för alltid".

Idag är det fullt upp. Jocke åker och tränar så jag får ta hand om ruljansen här innan bröllopet. Farfar kommerhit och passar barnen till bröllopet, men innan dess ska vi till golfen på fm, Elias ska sova och jag ska gärna hinna göra mig lite fin.

Vi har haft två underbara dagar på stranden, så man har fått lite färg igen. 

Nu är det kaffe och Lilla huset på prärien.

Wedding day

Idag smäller det.



Idag ska det bli en riktigt bra dag.



Lycka till nu idag!!

Fullt upp

Jag har haft mycket att göra den sista tiden och det ar bara inte funnits plats för bloggen. Det blir nog bättre snart.

Jag och Lisa ska vara lite av toastmadame på bröllopet på lördag, så det är lite planering och annat som rör det. Har haft ett projekt som jag har knepat o knåpat med i vecka, men som nu är kalrt och det blev toppen, så nu kan jag stryka det ifrån listan.
Nu närmar det sig! Tror att brudparet har lite mysor i brallan där borta. ;)

Vi åkte till Ullared i tisdags lite impulsivt. Mamma och min svägerska (låter vuxet) Brynja frågade om jag ville med och så åkte Jennie med också. Så det blev en heldag shopping. Åkte kl 18 och var tillbaka ca 12 timmar senare. Allt är ju så billigt, så manm handlar hur mycket som helst och i slutändan blir ju räkningen dyr. Men man får ju mycket för pengarna.

Fint väder har vi fått nu med. Lite väl sent kanske, men underbart gott!

Nu är det en liten trött kille som står här o grinar. Får återkomma.

Godmorgon Sverige

Uppe med tuppen idag redan vid 06. Herre vad trött jag var! Ögonen ville inte öppnas och de känns riktigt svullna och trötta ännu, trots att vi varit vakna i 2 timmar. Idag är det nog bara en dusch som får mig att piggna till.

Elias är ialla fall pigg så det räcker för båda.


Elias sov i vårt rum i natt för i hans är det kaos, slipdamm och möbler huller om buller.

Vi ska  ju tapetsera fint i hans rum och igår lånade vi slipmusen av mamma och satte igång att ta bort tapetskarvar och spacklade så idag ska kära Lisa få beställa tapeter åt oss. Snart har han ett fint randigt/stjärn-rum.

Tror Elias är i en växtperiod för han är konstant hungrig. "Mmmmmmm, mmmmmm" låter det nästan jämt! Då ska han ha något att äta.

Så här fin är man när man äter pasta och vegetariskt sås.


Idag öser regnet ner här på Hälle och det är alldeles mörkt ute. Undrar vad vi ska göra idag? Hoppas kunna träffa Brynja en stund. Hon har varit på turné; Usa och Island på hemvägen. :-)

Vad ska du göra idag?

Backaplan

Idag fick mormor o morfar äran att vara barnvakter åt Elias medan vi andra åkte ner till Backaplan och Lekobuslandet. Vi åkte med fam Korn och Filipovic´s. Och pappor med barn lekte medan jag och Jennie tog en sväng på Backaplan.

Vi stannade och åt på Burger King. En riktig barndag med lek o mat.

Själv är jag verkligen helt slut nu. Jocke jobbade natten, flickorna låg i min säng och Elias har knappt sovit i natt. Så nu blir det ett glas rött, sedan förhoppningsvis somnar barnen ganska tidigt så jag kan lägga mig med. ;)

RSS 2.0