Idag

har jag hunnit med en hel del. Det är konstigt att man vissa dagar hinner göra en väldans massa medan andra dagar räckerinte tiden till något.

Trots att jag försov mig imorse! Herregud, det var länge sedan man gjorde.

Elias hade en jobbig natt och var vaken och ledsen från kl 5 (innan dess hade han varit vaken 2 ggr) så när klockan ringde för Linnéa kl 6.40 fick Joakim gå upp och ta med honom. Och jag somnade om och sov antagligen som en stock. Vaknade och tänkte att kl säkert är 7.30 eftersom jag inte hade hört Linnea gå till skolan, men klockan var 9.03.

Panik!!!!!!!!!!!!
Jag skulle vara på vårdcentralen 9.45. Så jag rusade in i duschen och fick väl chock för jag fick sån huvudvärk och bara skakade. Men snabb var jag. 9.20 var jag duschad, klädd, sminkad och klar. Inte illa?!

Och min dag gjordes när jag fick träffa världens mysigaste/roligaste läkare! Vi skojade och skrattade och det var roligt att gå till läkaren för en gångs skull. Så skulle det vara.
Anledningen till besöket var mina leverfläckar i ansiktet. Och han hade en "vän" som jobbade i T-hättan som var super  på laser så han ringde några samtal; först till sin fru ;) och fick numret till denna man och sedan lovade han honom att jag skulle få komma. Så en remiss blir skickad.  Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Väldigt lättsam kille.
Hoppas att han blir kvar på vår  VC, han är nog bara vik åt en som är långtidssjukskriven.

Efteråt svängde jag förbi ICA där jag träffade min mamma och Lisas mamma. Min mamma hade köpt fika och skulle visst hem till mig och fika, men så åkte vi och hämtade Alice o ELias och åkte och fikade hemma hos Lisa isätllet. Kul med såna där spontanfikor. ;-)

Nu håller jag på att baka en amerikansk chokladkaka. Har fått recept mailat av min vän Susan från USA som jag blev god vän med i Finland. Ska bli kul att se om den blir lika god som hennes!
Får nog baka en till sort ifall det inte blir bra...

Ikväll blir det fredagsmys med mina tjejer och såklart ska vi se Lets Dance! Deras höjdpunkt på veckan.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Visst är det underbart med såna läkare! Vi hade en tjej som gjorde sin AT-tjänst (kanske?) på våran VC och hon var så himla mysig både med barn och vuxna. Jag tog bort en stor blemma på halsen som jag retat mig på i flera år (halsbandet skavde så där) och då visade det sig att hon hade gått nån specialistutbildning i just plastikkirurgi så det syns inte ens nåt litet ärr där hon skar och sydde.



Hon valde ju dessvärre inte Mantorps VC som sin arbetsplats sen då... Kan man ju förstå iofs...

2009-01-23 @ 16:38:51
URL: http://vidlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0