Hemma och pausar

Ja en liten snabbvisit hemma å kvällen efter barnen har lagt sig. Passat på att ta en dusch. Blir ju lite si och så med en själv när man ska fixa, trixa och få ihop vardagen i ett anant hem med kläder och dyligt i väskor och ICA-påsar.

Elias har ju varit fruktansvärt gnällig de sista dagarna så det har inte gått att släppa honom. Men idag har han varit sitt vanliga glada jag igen! Underbart.

Det är skönt att vara hemma ensam, bara få pusta en stund och njuta av en varm dusch och gå igenom alla mail som samlats under en vecka.

Pojkarna jobbar på bra  och skåp efter skåp staplas där uppe i övervåningen bland alla kartonger och röra. Men det kommer att bli så fint när det är klart. Det är mitt mantra nu, när dagarna är jobbiga. "Det kommer bli så fint..." "Det kommer bli så fint...""Det kommer bli så fint...""Det kommer bli så fint...""Det kommer bli så fint...""Det kommer bli så fint..."

Nu ska jag åka tillbaka till mitt gamla hem, mitt barndomsrum väntar. Och en liten kille att krypa intill. Den stora killen, som jag inte bor ihop med nu odlar skägg. Han ska inte raka sig innan köket är klart. Så det är lika bra att vi bor på skilda håll för han ser vildvuxen och galen ut! ;-)

Längtar hem

Ja det gör jag, eller vi alla.
Men man vill ju inte leva i ett tomt skal. Huset, eller övervåningen är ju utan kök och väggar. Helt öppet. Men idag ska J åka ner och hämta köket och börja bygga ihop det så snart hoppas jag att vi kan komma hem igen.

Flickorna har sovit här i natt. De läntar massor efter sin pappa, även om vi ses lite ibland så är det inte samma sak som att bo tillsammans.

Jag läntar efter att gå och piffa i det nya köket. Hoppas att det går fort, men jag försöker att ha realistiska förväntningar. Även om det är svårt. Varför tar det sån tid? Så svårt kan det väl inte vara? ;-)

Elias har varit gnällig den sista tiden. Han har det jobbigt med sina tänder. Men idag kändes det  som  den ena framtanden brutit igenom. Hoppas det värsta är över.

Ska försöka fota där uppe, men ka inte lägga ut bilder på denna datorn tror jag. Men sedan får ni se!

Det är som ett annat hus.

Inga väggar

 

Nu är det vägglöst här hemma. Ser förjävligt ut, med allt huller om buller. Osäkert med, elsladdar som hänger och annat rent farligt.
Så idag har jag och barnen hållt oss undan hela dagen. Det enda som funkar här är ju att sova.

Imorse tog jag och E en promenad med Lollo, sedan kaffe hos henne, till frissan, hämta tjejerna på skola/dagis, till Torp och handla vinterskor och fika med en klasskompis till l och hennes mamma o syskon, till mamma o pappa för att äta lite, lämna A på gympan och HEM. Bums i säng med kidsen.

Vad ska jag göra imorgon är frågan?

Elektrikern kommer på fm som tur är och det gör nog hemmet lite säkrare, men man kan ju inte vara här med en 8 månaders. SÅ frågan är om vi ska packa ihop oss och flytta till mamma o pappa ett tag. Får se om det bli imorgon eller på onsdag. Det går ialla fall snart inte att skjuta på flytten mer....
På torsdag kommer köket, då ska allt vara borta och golvet lagt så de kan börja bygga ihop det nya. Jag undrar när allt är färdigt? Eller ialla fall funktionellt. Omöjligt att säga för det beror väl på när alla hantverkare kan komma. El ska dras om, vintilation ska flyttas o kopplas om, rörmokare kanske behövs osv... Just nu känns det som allt går undan fort, men det är väl rivning som går fort antar jag.

Men jag lär nog inte kunna uppdatera så ofta. Kan säga att det inte är snabb uppkoppling hos mina föräldrar, så det är inte lönt att ens koppla upp sig på nätet, det tar för lång tid. ;-)

Kram på er alla.

Hemtrevligt?

Idag har det blivit lite gjort i köket, skåp har tömts och tagis ner. Frysen från -81 står på gården och det är allmän skrottipp här.

Men visst är det mysigt och hemtrevligt?
 

Golvet blir fint...
 

På fönsterbädan...

Öl, whiskeyglas och lite otippat champinjonburk?

Fan LSK ligger under med 0-1!!!
De får antagligen möta Jockes lag nästa år.

Filmtime?

Tror att jag släcker ner och lägger mig i sängen med min nya favvopryl.


Ska se en film i sängen tänkte jag. I Egypten låg vi på kvällarna jag och J och tittade på denna lilla apparat. Massa med filmer hande han lagt in. Sedan att jag bara så en enda film på hela veckan är en annan femma! Jag somande som en gris på hans arm med en hörlur i örat varje kväll.

Såg "The mist" en skräckis som var rätt obheaglig, men det tog min 4 ggr att se färdigt den!
Ikväll ger jag mig på "Indiana Jones"  för den såg jag bara första fem minuterna.

Skön lördagskväll på er!

Dåliga nyheter

Blev så ledsen när jag kökade in hos Tim och hans familj och läser att de har hittat 20 nya tumörer i Tims hjärna. FAN!!
Vad finns det för mening med sjuka barn.

Mina tankar finns hos er.

Usch.....Tårana rinner när man läser mamma AK´s förtvivlan. Önskar dem så ett mirakel.

Ny frisyr?

Nu har jag bokat tid hos frissan. Det var ett tag sedan sist och det behövs klippas nu. Men hur ska jag göra??
Råd min mina kära vänner!

Mina blå byxor

Med renoveringen, ingen återvändo.

Jocke rev upp golvet i halva vardagsrumnmet imorse. Jag drog på mig blåbyxorna i hopp om att få vara med. Men hur lätt är det med tre barn?
Så i mina fina jobbarbyxor, äka Fristads har jag promenerat mde vagnen förmiddag och eftermiddag eftersom den lille Prinsen omöjligt kan vara innomhus, än mindre sova i närheten av huset.
Sedan har jag varit på stallet i mina blåbyxor, på Ica och handlat, lagat mat och promenerat med vagnen. Men inte en minut har jag fått grejja. Inte ens en planka har jag varit när.
 
Vad då könsuppdelat hos oss? (Jocke kallar mig feminist) Men jag önskar att han kunde dra på sig förklädet och tagit hand om barnen, lagat mat och servat mig när jag bygger, river och snickrar. Men vad vet jag om sån?? Inget. För jag får ju aldrig möjlighet att vara med och lära mig.

Jag som är så villig att lära och jag var så taggad!
Se bara.


Jag tror att jag är bra på att bygga. Om jag fick chans.

 Joakim från hans bästa sida. ;-)

Han somnade

I sin säng efter 150 ml välling utan ett knyst. Jag behövde inte ens gå in och lägga ner honom! Han klättrar ju runt och ställer sig upp, så får man gå in och lägga honom och buffa lite så han lugnar ner sig. Han spelar lätt upp sig. Men inte ikväll!
Så skönt.

Kan har varit badet med den lugnande oljan. ;-)



Synd att han inte fick några ögonfransar...



Det är svårt att ta kort på honom för han är ju inte så stilla. Och så fort kameran kommer fram så ska han ta den.

Han är så svullen i överkäken nu, de stora framtänderna är så nära så det inte går att komma närmare. Hoppas att de bryter igenom snart!

Idah har vi bakat Alice och jag. Hon gjorde det mesta helt själv. Fick ju hitta på något istället för teatern och när de var klara bjöd vi Lisa och Louice på fika.

När Linnéa kom hem fikade de tillsammans med Robin, Louices son.


Sedan var vi ute, barnen lekte på lekplatsen och Jag, Louice och småkillarna hängde där ett tag med. ;-) Elias gillar att gunga! Han tokskrattar.

Sedan bakade jag pizza, men det blev inget bra. Hade för lite mjöl hemma och blandade med graham.
När ska Ljungskile fatta att det är 2008 och man kan tjäna pengar på hemkörning??!!! Jag hade lätt betalat för att slippa laga mat idag.

Och så finns det bara piszza typ om man vill ha köpmat.

Men min mage är bättre! Lugn hela dagen.


Nu är det IDOL med Linnéa här i soffan. Alice har somnat hängande på armstödet. Skruttan...


regnet öser ner

Godmorgon!

Här regnar det, massor. Inget vidare när det är så grått och mörkt.
Dessutom ställer det till det en del med. Mammmasamvetet är dåligt nu.

Alice dagis meddelade igår att de ska till biblioteket med de stora barnen idag, det är teater där. Alice går ju inte på fredagar men kunde få vara med på teatern. Men det innebär att jag måste lämna henne där på bibblan kl 9.30 och hämta henne 10.15. Typiskt så jobbar J 8-22 idag, så det hänger på mig. Mitt när Elias sover och jag är tokig i magen. Och det ösregnar. Hade det inte varit för dessa tre orsaker hade vi kunnat promenera dit. Och E sov i vagnen, men i ösregn? Och med en mage som inte går att lita på? Inte jättekul.

Hon blir ju såklart jätteledsen. :(

Vad kan jag locka henne med hemma?

Kaos

Mitt hem är kaos och det värker i mig när jag tänker på att det kommer vara helt galet kaos under en längre tid. Snart ska golv rivas, läggas, kök rivas, byggas, sättas osv...

Usch jag får ont i magen. Vad ska jag göra med tre barn i detta?!!!!!!!

Tänk om man bara kunde svänga med trollspöt och allt var klart.

Idag har jag rensat i mina byråer i vardagsrummet, vart ska de ta vägen när den väggen försvinner? Egentligen ska de stå i vårt sovrum, men där är ju lilla E´s säng och byrå nu. Han ska ju få Linnéas rum, men det är rosa och har ett låååååångt skrivbord som måste ner, väggar ska spacklas, målas/tapetseras och möbleras. Men det kan man inte göra förrän vi har skaffat en våningssäng och andra möbler till det gemensamma tjejrummet. *sliter mitt hår*

I vilken ända ska man börja egentligen.

Och så vill jag slipa o måla trappan med.
Och...
Och....

Ja ni vet.

Lär känna mig! :-)

Hej jag heter Fridamen du kan kalla mig för Bajs. Jag gillar pruttar och att smuggla leksaker mest för att det är så  Min bästa vän är Lisa.  Du kan kalla henne  Ollonet. Vi är rätt kåta tillsammans, och det är ju hett.  Jag gillar att åka lastbil och att äta kondomer. Nu vet ni lite om mig och vad jag gillar! Hoppas du är lika pruttsugen som jag!



Lena hittade jag denna hos. Skrattade gott.



Hej jag heter (ditt namn) men du kan kalla mig för 1.________ Jag gillar 2________ och att 3_____________ mest för att det är så 4._____________. Min bästa vän är (din bästis namn). Du kan kalla henne/honom för 5.________________. Vi är rätt 6._____________ tillsammans, och det är ju 7._______________ . Jag gillar att åka 8._________________ och att äta 9.______________´. Nu vet ni lite om mig och vad jag gillar! Hoppas du är lika 10._________________ som jag!

1. Månaden du fyller år i:
Januari - Bajs
Februari - Korven
Mars - Fru Potatis
April - Horan
Maj - Turisten
Juni - Hårspray
Juli - Simsgubbe 241
Augusti - Fjortisbögen
September - Mask
Oktober - Ölburk
November - Snopp
December - Fröken Fitta

2. Din tursiffra:
1. Transor
2. Växthuseffekten
3. Pruttar
4. Små dryga ungar
5. att rulla mig i bajs
6. Strippande grodor
7. Att spela barbiespel
8. att Hicka
9. att Sälja knark
10. att Köpa Knark

3. Din hårfärg:
Blond - Smuggla leksaker
Brun - Pippa med grannens katt
Svart - Pussa mig själv i en spegel
Röd - Bränna upp mina syskons hår
Färgad - skriva kärleksbrev till min 70-åriga lärare.

4. Din favoritfärg:
Vit - Tråkigt
Svart - Elakt
Rosa - Gulligt
Blå - Blött
Grön - Glatt
Lila - Klantigt
Annan - Sär

5. Din skostorlek:

Mindre - Mini
31 - Bög
32 - Lebb
33 - Hora
34 - Fetto
35 - Älskling
36 - Grisen
37 - Tönt
38 - Ollonet
39 - Strippan
40 - Helge
Större - Storfot

6. Ditt mobilnr slutsiffra:
1 - Flummiga
2 - Kåta
3 - Sexiga
4 - Nakna
5 - Galna
6 - Tråkiga
7 - Döda
8 - Drogade
9 - Elaka
0 - Puss sugna

7 Ditt hemnr första siffra: (INGET RIKTNR)
1 - Coolt
2 - Hett
3 - Tråkigt
4 - Najs
5 - sexigt
6 - Lortigt
7 - Mumsigt
8 - Ägigt
9 - Omoget
0 - Glömskt

8. Vad har du för djur?
Marsvin - skateboard
Katt - Griståget
Hund - Flygande Matta
Häst - Häst
Kanin - Lastbil
Fisk - På en fågel
Inget- Bort

9. Din ögonfärg:
Blå - Kondomer
Brun - Bajs
Grön - Gräs
Grå - Sten
Blandad - Blandrashundar

10. Ditt stora intresse:
Familj o Vänner- pruttsugen
Sjunga - Högljudd
Fotboll - Hårdfotad
Bandy - Snurrig
Ishockey - Puckad
Spela teater - Galen
Äta - Fet
Basket - söt
Annat - sexig

Dagens

Humör: Helt ok
Mående: Verkar vara ungefär samma som igår. Fortfarande inte bra i maggen. :( Så tröttsamt!!
Frisyr: Ser inte klok ut, som vanligt nu för tiden. Jag måste till frissan och klippa lite. Frågan är om jag ska fortsätta spara ut, eller klippa något nytt?? Vad tycker ni?
Klädsel: Nattlinne, fleecemorgonrock.
Gjort: Sprungit på toa, druckit kaffe (säkert jättebra för magen nu) och ätit två mackor. Skickat iväg L till skolan och snart A till dagis.
Borde göra : Rensa i köket och fylla allt i lådor så det snart kan rivas ner. 
Planer: Jag får väl vara hemma idag igen! Jag dör snart om jag inte får komma ut och träffa folk snart!!.
Längtan: Jag längtar efter en mysig tjejkväll. Fortfarande. När och var?? Hos mig lär det inte att gå förrän nästa år.
Vill ha: Ett socialt liv.
Lyssnar på: Tv och barn.
Bästa:  Lisa och co har kommit hem! 
Sämsta: Att inte vara helt ok när man har massor att göra!
 Barn: Flickorna friska, en i skolan och en hemma idag. Elias börjar bli förkyld.
Väder: Ser ut att bli rätt bra.
Tid: 7.53

Lite kul på onsdagkvällen

Fick mail av Angelica och skrattade gott.

Här kommer den....

Evert, 8 år, satt på polisstationen - han hade rymt hemifrån.
Polisen frågade varför han rymt?
Evert svarade: 'Innan jag somnade igår kväll, hörde jag hur mamma och pappa var väldigt bekymrade över hur amorteringarna på Huset skulle kunna betalas.
Senare vaknade jag av ljud från deras sovrum, där jag hörde pappa stönande säga: 'Jag drar mig ur'.
Mamma svarade stönande: 'Vänta lite så kommer jag också ..'
Så då tänkte jag att det var ingen ide att stanna kvar ensam och ta hand om amorteringarna, jag är ju bara 8 år!'

God natt på er.

Gott


Undrar hur magen kommer att reagera på en halv påse mandelbiskvier. Det återstår att se...
Hoppas att jag hinner se färdigt Grey´s.

Skog

Det lukar, eller doftar skog i mitt vardagsrum.

Halva vardagsrummet är fullt med parkettgolv. Vi köpte tillslut ekparkett. Det blev riktiga grejjer.
Nu har min man dragit på sig blåbyxorna. (at last!) och drar bort lister för glatta livet.

Vad ska jag bli?


Sitter och funderar på vad jag ska göra efter mammaledigheten. Jag har ju inget jobb att gå tillbaka till. Visst, jag får säkert massa timmar som vikarie på förskolan igen om jag vill. Men jag är inte sugen på det. Inte nu ialla fall, när man är så mycket uppe i småbarnslivet.

Vill ha ett toppenjobb! Kan det inte bara komma ett bra erbjudande?
Jag är snabblärd, i mina bästa år, ska inte vara mammaledig igen (har fyllt min kvot med barn), social, ganska trevlig med.

Så kom med förslag, jag är öppen för förslag.

Det dalar..

Ja på E´s kurvor.

Han närmars sig kurvan under den ha ligger på. Vad blir det? Typ 2 kurvor under den tjocka medelkurvan.
Jag vet ju att han är pigg och frisk, men det känns lite nerslående faktisk. Jag som tycker att han är rätt duktig på att äta. Jag tillsätter extra fett i det mesta och nu äter han ju tom välling.

Jag fick skicka Jocke till BVC för min mage är risig!! Så någon större info om vad hon sa framkom väl inte riktigt. Men vi skulle tillbaka om en månad för att hålla koll.

200 gram på en månad och 1 ½ cm. Inte mycket att skryta med direkt. Men på andra utvecklings- fronter ligger han inte efter ialla fall! Och det är väl det som är det viktigaste. Tänk vad skönt det är med en helt normal, medelbäbis egentligen. Alice var en sådan, växte så fint på kurvorna. Aldrig något att fundera över. Linnéa var samma sort som Elias. Så det är bara så det är..
Antagligen har de ärvt mammans finlemmade, smidiga, slanka kropp. ;0)

Dagens siffror: 7465 gram 71 cm och huvudmått 45 cm

Dagens

Humör: Lågt.
Mående: Inte  så bra. Vaknade och fick springa på toa. Mår iof inte dåligt, men känner mig lite svag i kroppen och är hungrig.
Frisyr: Ser inte klok ut.
Klädsel: Nattlinne, grå leggings, fleecemorgonrock.
Gjort: Sprungit på toa.
Borde göra : Plocka undan, det är grejjer överallt fortfarande. Måste ta i med hårdhanskarna med mina barn. Varför går det bara ifrån alla sina saker. Hoppar ur kläderna där de står?? 
Planer: HAr ju massor som borde göras. Handla golv var på schemat. Morfar fyller år idag menjag kan ju  inte åka iväg om inte magen lägger av. Elias ska till BVC kl 14 med. Får skicka Jocke tror jag.
Längtan: Jag längtar efter en mysig tjejkväll.
Vill ha: Kaffe och smörgås.
Lyssnar på: Tv och barn.
Bästa:  Att ingen annan verkar ha problem med magen ialla fall..
Sämsta: Att inte vara helt ok när man har massor att göra!
 Barn: Flickorna friska, en i skolan och en hemma idag. Elias börjar bli förkyld.
Väder: Grått o vått!
Tid: 7.43

Elias

Min lille Prins har ikväll kommit på hur man kryper.
Han har ju stått i krypställning länge. Och han kan sätta sig från krypposition och resa sig, men just när han ska iväg slänger han sig på magen och ålar iväg.
 Men nu kom han på det. Så söt. Och som en liten myra tar han sig fram så fint och försiktigt. Han ser verkligen liten ut när han gör det för han drar benen långt under sig.

På semestern frågade alla hur gammal han var. De fick inte ihop det riktigt eftersom han är väldigt social och charmig, framåt och aktiv. Står och går, pekar och "pratar", men så är han så liten. (Han ser ju mini ut när han sitter i bärselen eller vagnen.)

Alla gissade på 4-5 månader och undrade om han var för tidigt född. Nä nästan två veckor över tiden kånkade jag på denna gosse!

Imorgon ska vi till BVC och se om det har hänt något. Jag är inte orolig för honom, eftersom Linnéa är precis samma kroppstyp. Och han är ju världens piggaste och aktiv som sjutton. Men det hade ju varit gott om det fanns lite att ta av om det skulle behövas.

Men världen sötaste är han ialla fall även om han inte har några valkar och gropar!!



Vilken semesterfirare va?!

Dessutom lärde gullponken sig att suga på sugrör nere i värmen. Så söt när han fick en egen drink att sörpla på.

Shoppat

Det blev inte mycket shoppat där nere. Hade inget sug efter att gå och handla. En kväll gick vi på shoppingstråket med Lisa, Ida och David och handlade lite smått till tjejerna. Magdans-outfits och små fina skor till dem och en Bongotrumma till Linnéa.
Jocke köpte lite t-shirts och jag en fin scarf/halsduk. Det var nog allt.

Men jag har handlat parfym, riktigt gott doftande som jag inte kunde låta bli.



Kan rekomenderas!

Jag gillar friska, fräsha dofter. Inga tunga söta. Och dessa tre passar mig i smaken. 
Den sista; Pure White Linen Light Breeze av Estee Lauder är nog favoriten tror jag. Den är underbar!

De andra har jag inte använt ännu, men när jag testade lite så var de helt oemotståndliga.



En favorit som jag har haft ett tag är Cacharel - Promesse

.

Vad har ni för favoritdofter?

Shit!

Man klarade en hel vecka i Egypten utan minsta lilla magåkomma.

Men IDAG, idag springer jag på toa ska ni veta. Det var lugnt en stund mitt på dagen så jag trodde att det bara var lite olag i lilla maggen, men nu efter maten kör det som sjutton. *ajaj*

Som tur är så är det bara ena vägen och jag hoppas att det håller sig så. Men så snopet alltså när man inte fått något där. Men tack o lov att det kom idag och inte igår på planet hem.

Bröllopsdag





Tiden går.....
2 år "firar" vi idag. Känns länge sedan faktiskt. Men så har vi ju varit tillsammans i en evighet. Snart halva livet ju.

My love.


Lite bilder

Här är lite bilder från resan.


Så såg det ut när man kom ut från receptionen. Här uppe låg restauranten som hade en helt otrolig buffé och utsikt över poolområdet och havet.
Vi bodde nere vid poolerna, precis utanför vilket var perfekt att bara kunna gå rakt ut och bada.


Man märkte med en gång att hotellet var 5-stjärnigt. Så lyxigt och fint. Rent och snyggt och toppenbra personal!


Städaren skulle jag vilja ta med hem. Han fixade och donade på vårt rum och det var så fint hela tiden.
Kan varmt rekomendera detta ställe,

Och det bästa av allt var så klart vädret. Toppen hela veckan. Strålande sol och varmt, men inte jobbigt varmt.
Nu måste jag göra mig iordning innan hela dagen har gått. Kommer fler bilder senare.

Dagens

Humör: På topp! Det är skönt att  vara hemma med.
Mående: Mår bra, men undrar om E håller på att bli förkyld?
Frisyr: Å herre! Somnade med vått hår...
Klädsel: Nattlinne, röda sidenpyamasbyxor, fleecemorgonrock och fårullstofflor. Kallt i Sverige.
Gjort: Hängt tvätt, tvättstugan är överfull så nu kan jag inte tvätta mer förrän det har torkat. Och skickat iväg L till skolan.
Borde göra : Plocka undan, det är grejjer överallt. 
Planer: Idag blir det packa upp, tvätta ch handla som gäller. Måste åka och köpa golv med. Köket kommer snart så först ska det gamla rivas, vägg rivas och nytt golv läggas. Har fortfarande inte bestämt vad det blir för golv.
Längtan: Jag längtar efter en mysig tjejkväll. Kan vi styra upp något? Middag, lite vin och en massa prat och skratt? Har slutat amma så nu är jag inte så bunden hemma på kvällen/natten. E gillar välling!!
Vill ha: Det nya köket färdigt. Jag fasar för denna renovering med en liten bebis uppe i allt. Hur fixar man det utan kök och utan golv?
Lyssnar på: Tv och barn.
Bästa: Att vi har haft en skön vecka med sol och bad. Och att vi kom hem säkert.
Sämsta: Skulle vara det tråkiga vädret.
 Barn: E ålar runt som bara den! Han har saknat det denna veckan.
Väder: Grått o vått!
Tid: 8.00

Hur stor är sannorlikheten?

Alltså detta är lite mysko. Jag har ju trott att jag har lite häxa i mig innan, men nu är jag ganska säker.

Av 1100 hotell i Sharm el Sheik (som är rätt stort!) så hamnar vi i hotellet intill min bästa vän Lisa med familj! Det ni.

Den kvällen Lisa kom ner till Egypten var vi inne i staden  Naama Bay och slogs av hur stort allt faktiskt är där. Vi åkte ca 30 min för att komma dit och det är hotell överallt. Sa till mamma att det lär ju inte vara så att vi kan ses där nere, de kunde ju hamna var som helst.

Så när vi kommer tillbaka till hotellet frågar jag i receptionen om de känner till något hotell som heter Calimera...... hm.. något.

Han: "Yes Calimera Royal diamond resort?"
Jag:  "Ja det är det nog."
Han: "Its the hotell next door."

Lite mysko.

Jag ska hälsa alla från dem där nere som har tills på onsdag att njuta av värmen.

Tillbaks!

Vi har haft en helt UNDERBAR vecka med strålande sol!

Jag skulle vilja skriva hur mycket som helst, men jag får nog vänta tills imorgon annars lär jag sitta här hela natten.
Men i alla fall har allt varit toppen. Otroligt fint hotell, god mat, underbart väder, alla friska och har haft det så skönt.

Imorgon ska jag försöka bomba bloggen med berättelser och bilder. Men nu ska jag läsa några av mina favoriter och sedan hoppa i säng.

Vad har ni haft för er??

Har faktiskt haft lite abstinens, och tänkt flera gånger "Åååå det här hade jag kunnat skriva om!"
Ni har varit saknade goda bloggvänner.

Bye bye!

Nu ska jag hoppa in i duschen och ställa klockan på 3.15.
Så ska jag försöka sova i några timmar och drömma om vad som väntar.....



Ha en skönt vecka.

Frida

Väskor överallt!

Små, stora, mjuka, hårda, med prinsessor, med fotbollsmärke, skötväska. Ja hela hemmet är fyllt med väskor!

Har jag glömt något??

Pass med, blöjor, väskor, Laban, barnmat med. Allt annat kan man tumma på.


Jag blir galen!



Fatta hur mycket man måste packa och tänka på när man ska resa med en hel småbarnsfamilj!!

KOmmer till nya saker hela tiden.  Och hur ska man veta hur mycket blöjor, gröt, mat, välling, alvedon, vätskeersättning, plåster, kläder, flaskor man ska ha med sig?!!

Det som är skönt är att mycket av de måste man inte ha med sig hem, det förbrukas under resans gång. Men så måste man ha den stora vagnen med, för jag vill ju att E ska sova gott på dagarna. Helst 3 timmar i stöten mitt på dagen så jag kan sola. ;-) Och jag vill ju inte att han ska ligga och åla runt på golven (bacillskräck!) så då måste gåstolen med.  Och bärsele och, och och....

Ja ni fattar!

Joakim gick ner och packade kl 9. Och var tillbaka uppe kl 9.07. KLART!
Vissa har det bra.

Dessutom har E sovit helt kasst idag. Vaknade tidigt och då fick han sova tidigt. Perfekt tänkte jag då kan jag packa och han hinner sova två gånger innan kalaset i em.
Men han vaknade efter 30 min. Innan kl var 9! Så vid 11.30 la jag honom igen. Tänkte igen att detta är kanon, han kan sova tills vi ska åka på kalas! Men såklart väcks han av grannar, ungar och anndra höga ljud. Jag hatar helgerna när folk är hemma och väsnas! ;-)

Nu ska jag laga mat. För Linnéa är VRÅLHUNGRIG!!!

Och Elias blir 8 månader!

De har samma dag, Ludde och Elias.  4 månader skiljer dem åt. Mycket just nu, men sedan är det ju inget. Tråkigt att de är födda på oilka år så de inte kan följas åt i skolan.

Fast Ludde får nog passa på E på skolgården ändå.

Idag blir min lille Prins 8 månader!



Grattis Ludvig!



Grattis världens bästa Ludde!
Fatta att det är ett år sedan denna lille vackra guldhåriga busunge kom till världen efter en låååååång väntan!

Vi kommer och firar dagen med er sedan. Kram i massor!!

Hard rock café

Ja där har vi spenderat vår kväll. Elias, Jocke och jag tillsammans med hela Qviding. Styrelse, tränare, spelare med respektive.

Mycket trevligt med middag och mingel. Satt mest oc pratade med våra gamla vän Gravem som spelade med J redan 97-98 då LSK spelade i Allsvenskan. Vi hade många roliga minnen att prata om. Roliga fester och annat!



Mina killar!
Elias han har verkligen charmat alla ikväll. Han har varit en sådan mönsterbäbis och skött sig utmärkt. Bara varit go och glad och tittat runt med stora ögon på allt folk, tavlor, discokulor och lampor!

Han och Zoran blev goda vänner med.


Han är en riktigt rolig man. Jag skrattade gott åt hans tal kan jag säga.

Över lag måste jag säga att det verkar vara ett väldigt gott gäng, även om medelåldern är rätt låg. Eller vi som är gamla...
Och alla runt laget verkar vara superbra! Ordförand är en klippa som hjälper oss med allt som ska handlas till badrummet. Så det var roligt att träffa honom, Och man märker att J är en viktig och betydelsefull person för laget. Vilket är roligt,

Nä nu måste jag gå och sova.
Imorgon är det packning och kalas för Ludde som fyller 1 år!

RSS 2.0