Brödbak

Har två hälsobröd i ugnen. Luktar underbart!! Längtar till en nybakad ostmacka kan avnjutas....

Linnéa har feber igen. Vi var hos läkaren igår och det konstaterades att hon har öroninflammation men man ska helst undvika antibiotika så hon tyckte att vi skulle avvakta tills imorgon med att hämta ut receptet, men blir det värre eller inte bättre imorgon får hon börja äta. Och idag var det bättre, ingen feber sedan igår på dagen. Öret värker men det funkar bra med alvedon. Men så kom febern ikväll igen.

Så typiskt för imorgon skulle hon spela Djembe för flera klasser. Så tråkigt och många tårar av förtvivlan i kväll!

Kommentarer
Postat av: Thessan

Här har det oxå varit brödbak idag men d blev kavring. I eftermiddags kom min goa jobbarkompis hit. Vi har haft såååå mysigt!

2009-04-16 @ 20:55:21
Postat av: lisa hanfelt

Hej vi har också en med öroninflammation och det är Nora. Men vi fick penselin på direkten i dag fast hon ej har feber och bara klagar på att hon inte hörde så bra på ena örat. Liam och Neo har även ögoninflammation så vi var på vårdcentralen nästan hela bunten i dag. Trevligt besök var ett tag sedan jag var där nu så det var helt okej. Liam morsade på sina sticktanter och scarmade hela vårdcentralen specielt gamla damer och gubbar.

Hoppas nu din tjej piggar på sig snart för det finns en som saknar henne i skolan. Saga var även beskymmrad över om Linnea skulle vara sjuk i morgon så skulle hon ju inte kunna spela och det vore synd så Saga kommer nog att tyckea synd om henne i morgon.

Lisa

2009-04-16 @ 21:47:16
URL: http://liam.ronaldblogg.se
Postat av: Angelica

Grattis på namnsdan till Elias! :-D

2009-04-17 @ 08:29:46
URL: http://vidlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0