Försvunnen unge!

Igår kom tjejerna hem från skolan och gick ut och cyklade.
Efter en stund kom de in och Linnéa satt här uppe och tittade på tv medan jag satte igång med maten. Det tog ett tag ör jag gjorde fiskgratäng på den svindyra fisken vi köpte av fiskbilen här om kvällen. Joakim hade lagt sig för att vila innan matchen.

När maten nästan var klar bad jag Linnéa säga till Alice. Men hon sa att hon var ute så det var bara för henne att gå ut och ltea. Nu tror jag nog bara att hon stack huvudet utanför dörre och gapade efter sin syster. Längre än så orkade hon inte gå för hon trodde att hon var nere på fotbollplanen.

Jaja, hon kunde äta när hon kom hem, tänkte jag.

Så efter maten ringde jag till Robin (flickornas kompis) men hon var inte med honom heller. Så jag bad Linnéa kolla om hon var hos kompisen mittemot. Men hon var inte hemma. Vid det läget började jag faktiskt bli orolig! Var var ungen?!

Skulle ge mig ut och leta efter henne så jag rusade ner för att hämta kläder till Elias och så såg jag att Jocke låg i tjejernas rum. Skulle gå in och väcka honom och berätta att Alice var borta. När jag ska knacka på honom ser jag Alice ligga alldeles tätt tätt intill honom och sova.

Så kan det gå.


Kommentarer
Postat av: ida

Gud vad mysigt!

2010-05-11 @ 15:47:06
URL: http://www.idathylen.wordpress.com
Postat av: Carin

ÅÅÅ pappamys mitt i all oro..;)

2010-05-11 @ 16:40:15
Postat av: Tina

Myyys!!

Fast inte för dig förståss:(

2010-05-11 @ 20:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0