Minisemestern i Nyköping

Resan upp gick hur bra som helst. Inga ungar som klagade trots den långa resan. Alice började i och för sig fråga om vi var framme efter vi passerat Stora Höga (typ 1 mil hemifrån) men annars inga problem. Stannade för lunch på McD i Borås och efter det sov Elias middag en stund och tjejerna såg på film så länge batteriet räckte. Vi skulle verkligen behöva en ny bärbar DVD.

Hotellet var toppenfint. Superfräscht, modernt hotell och så fort vi kom in i rummet tänkte jag: Fan vad gott det är att bo på hotell i Sverige!! Standard som man vill ha det, ren och fint, goa rena sängar, mjuka kuddar. Man borde göra det oftare!

Fick inga jättebra bilder men..
 

Flickorna sov i den stora bäddsoffan. De tyckte att det var lyxigt att få en dubblesäng för sig själva. Där de även kunde slappa och se på film hela nästa förmiddag för dopet var kl 14.


Och det var röd dag, allt var stängt och Elias passade på att sova middag på sin pappa...Sedan slappades det lite till...


Tyvärr var relaxavdelningen stäng pga för hög klorhalt i badet, det var riktigt tråkigt eftersom vi också tog en extra natt på hotellet. Mamma och pappa bjöd. De hade hört om vägarna. Det var riktigt dåligt väglag så vi fick lova att stanna en natt till och köra i dagsljus.

Men vi har haft det bra. Njutit av hotellfrukost och att bara vara tillsammans hemifrån.

Kommentarer
Postat av: Hockeymorsan

Åhhhh mysigt!!!

2010-01-08 @ 09:23:32
URL: http://vidlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0