Minisemester

Ja besvikelsen var stor när Linnéa åkte på halsfluss och vi fick ställa in Stockholmsresan, Vi skulle bo hos våra goa vänner, och åkt idag, stannat två nätter.

Sedan har vi pratat fram och tillbaka hus vi skulle göra med dopet i Nyköping på onsdag. Till slut sa vi att Jocke och Alice skulle åka själva. Linnéa bröt ihop fullständigt idag när hon hörde det. Så nu har vi pratat igenom saken och bestämt att vi åker alla imorgon, bor på hotell Scandic i Nyköping och går på dopet på onsdag. Då är hon garanterat smittfri.

Det konstiga med hennes halsfluss är att hon får aldrig feber, det halsonda kommer jättefort och går över väldigt fort. Idag känner hon sig helt ok. Ska ialla fall ringa VC idag och prata om hur ofta man kan ha det innan man pratar om att ta bort mandlarna.

Jag gillar ju inte alls detta med att äta pencillin så ofta. Slår ju ut allt i kroppen.  Läkaren på akuten sa att han rekomenderar att man tar bort dem om man har haft 3 eller fler på 6 månader. Sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa så jag får lite klarhet i det.

Kommentarer
Postat av: Nettan

Det var verkligen tråkigt att ni inte kunde komma! Har du pratat med vårdcentralen? Blir det op?

2010-01-04 @ 17:02:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0