Ny telefon

Idag fick jag tagit tag i att leta efter en ny telefon. Efter mycket beslut fram o tillbaks blev det en Iphone. Ska bli intressant att se hur den funkar. Måste sätta mig in i det så jag hoppas att någon snäll vän ska hjälpa och tipsa. :)

En fin vit blev det...


Kommentarer
Postat av: Jennie

Hej! Har också velat fram och tillbaka om jag ville ha en likadan (självklart vit =snyggt), men nu blev det inte det utan en Desire istället. Det var nog kameran som avgjorde. Men jag tror du kommer att bli jättenöjd. Jag har inte hört någon som är missnöjd med sin, men den kan nog vara lite klurig i början att bli kompis med. Lycka till!

2010-04-13 @ 22:48:04
URL: http://willebusdesign.blogspot.com
Postat av: Ida

JAg har alltid tyckt att Itunes är krångligt. Vet fortfarande inte hur jag lägger in musik på Ipoden t ex... Men enligt andra ska det vara superenkelt. Så bara du lägger lite energi på det så ska du se att du oxå frstår, och då får du gärna lära mig ;-)!

2010-04-14 @ 07:33:17
URL: http://www.idathylen.wordpress.com
Postat av: lisa hanfelt

Gubben min har en sådan och han är så nöjd. Så det är bara att fråga jag hade en sådan ett tag med men det är på reparation så jag kan en del om den så om du vill ha en visning så ta med den till Hanfelts..Lisa

2010-04-14 @ 09:56:49
URL: http://liam.ronaldblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0