Äpplemuffins med havretopping
Hittade receptet på DagensMuffins.
200 g smör
3 dl socker
3 ägg
1 dl vatten
4 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
2 äpplen i tunna klyftor
Socker
Kanel
Topping:
75 g smör
3/4 dl strösocker
2 dl havregryn
Topping: Smält smör, blanda i socker och havregryn.
Rör smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Blanda ner vattnet och mjölet blandat med bakpulvret. Fyll muffinsformar till hälften med smet. Doppa äppelklyftorna i kanel blandat med lite socker. Stick ned ett par klyftor i varje form. Strö på toppingen. Grädda i mitten av ugnen i 200°C ca 25 min.
Vad underbart med så många kusiner, det måste bli många härliga barnkalas. hur i herrans namn bär du dig åt att vara så smal när du frossar i så underbara recept, är faktiskt AVIS på både figur och matlagningskonst,själv börja likna en budda om jag ska tro spegeln som sitter vid min säng så det är det första man ser när man stiger upp, UCH! Ni är en underbar familj var rädda om varandra och sluta inte blogga! KRAM.
Testar då jag hadde skrivit ett långt inlägg som bara försvann
Jaha nu var det plötsligt där.
Maggan tack för dina snälla ord. Kram!!
Dom var supersmaskiga! Kram
Ser supergott ut!!!