Skvaller på Hälle

*pssssssssssst*

Det händer grejjer på Hälle, eller upper east side som Ida kalla det. Mycket sjukdommar är väl den stora snackisen denna veckan.

* Har Smultronstigen drabbats av Svininfluensan, härjar magsjukan fortfarande på Tranbärsvägen, eller har den spridit sig bort mot Blåbärsvägen och kanske ända förbi ko/hästhagarna bort till Safteröd?

* Vem är det som inte kan komma i kläderna längre?

* Vem är det snarkande fotbollsproffset på min soffa?Enigt ryktet har det som misstänkts vara svininfluensan här på Hälle bekräftats negativt. *pust*
Det var den vanliga influensan men många knattar har åkt på febern och andra symtom som hosta och rossel, även den minsta lilla tjejen på området ligger visst nerbäddad med feber. Vi håller alla tummar att det går fort över!

Magsjukan har lämnat Tranbästvägen, tack o lov! Och var en mild variant med endast en kräkning och två dagar med rutten mage för älsta dottern. Vi andra har klarat oss och mamman i huset har gått loss som en galning med både handspriten och ytdecinficerin, hela gatan luktar sprit. Vi vågar väl nästan andas ut. Men säger det lite tyst. Just i case.
Däremot fick jag ett sms om att magsjuka nått Blåbärsvägen ett par gator bort och jag rannsakade vår senaste vecka, men kom fram till att vi inte kan ha smittat ner personen i fråga. *gulp* För vi sågs senast i fredag, två dagar innan och där bröt det ut igår.
Och förbi kossor och hästar, hela vägen ut på landet ryktas det om en rutten liten mage för den stackars Ludde. Vi hoppas att det inte är något mer än så, för hans mamma kan inte heller få magsjuka nu.

Idag var det också dags för sångstund nere i församlingshemmet. Och undrar om inte Louise på Smultronstigen börjar tjocka på sig. Bara om magen så klart! Idag var honiklädd MAMA-kläder och det börjar allt synas när man väljer att framhäva den. Wow, nu börjar det bli verkligt!
Och undrar om vi inte umågs lite för tätt, för det verkar även smitta av sig på en annan. Magen degar sig och har antagit en annan form den sista tiden. Hm.. efter Egypten får det bli hårdkörning. Eller en avgiftning på sötsaker för den här mamman. Hur ska det gå??! Juletider närmar sig. Tänk vad mycket gott jag ska koka ihop och vad mycket gott mans ka baka. Ja, men det får bli ändring, jag kan inte följa med i Louise viktuppgång under de kommande månaderna! ;)
En annans som såg rätt proppmätt ut idag var vår goda vän Angela. Hon och Teo följde med till sången för hon är så vansinnigt uttråkad så tom. lite Hallelulejah-sånger lockade! Eller var det den utlovade fikastunden efter som lockade mest? Så kan det ha varit. Men det var skoj att ha med dem. Hennes mage är ialla fall rätt klar nu och bebisen ska beräknas komma den 11 nov. Men hon har fått absolut föda-förbud till dess att vi är hemma igen. Och vem vågar trotsa Louises order i det läget?! Håll igen Angela! ;)

Så på "vem är det som inte kommer i kläderna längre" var vi rätt många. Det ryktas (från henne själv alltså) att även frun på Skafteröd har lite svårt med kläderna. I det fallet beror det nog på att hon varit duktig och sutat röka. (herre, själv var det 2 år 7 mån sedan man la av med skiten) Men det blir ett gott, tjockt gäng som ligger och päser nere i Sharm el Sheik om en vecka. Snygg-Jennie, får ligga lite längre bort. ;) Kanske vi kan placera ut henne med ryskorna? De brukar vara snygga i kroppen.

Och den snarkande fotbollspelaren i soffan var väl inte en svår gissning heller?


Så här ser uppladdning på hög nivå ut!
Ikväll gäller det. Vinna eller försvinna. Jag hoppas att alla som kan kommer och hejjar ikväll på Valhalla IP kl 19.

Kommentarer
Postat av: fru korn

HAHA,vilket underbart inlägg, du skriver jätte kul.Det behöver jag efter en veckas "isolering", mer sådant=))tack för den roliga stunden.

kram

2009-11-05 @ 12:54:28
Postat av: louise

haha ! mycket underhållande fru Jensen :)

2009-11-05 @ 14:05:44
URL: http://louiceee.blogg.se/
Postat av: Frun på Skafteröd

Haha, jag skrattar på mig! Du e helt underbar!

Puss Puss Puss

2009-11-05 @ 14:45:23
Postat av: ida

hahahahaha!!! ett helt underbart inlägg!! Du e rolig du!!

2009-11-05 @ 15:25:51
URL: http://www.idathylen.wordpress.com
Postat av: Tina

Kan bara hålla med dina vänner här uppe. KUL inlägg!!=)

Kraam

2009-11-05 @ 16:59:17
Postat av: Peter Ingestad

Vad bör göras? Synpunkter här:http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/02/hur-man-blir-en-kul-typ?page=2#comment-111665

2009-11-05 @ 18:15:01
URL: http://kraxpelax.blogspot.com/
Postat av: ida

HEEEEJA QVIDING!!!!!

2009-11-05 @ 18:47:29
URL: http://www.idathylen.wordpress.com
Postat av: ida

Tycker inte alls att Angela ska hålla igen så länge!!!! :-)Jaså så hon följde med på sångstunden! Hon ringde mej innan och var inte så pigg på Halleluja! hahahaha... Hon e rolig hon!

2009-11-05 @ 19:46:30
URL: http://www.idathylen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0