När man tror att det är lugnt

En vecka efter Linnéa var dålig blir Elias risig i magen. Började med att vara lite lös i går men eftersom han har haft motsatt problem hela veckan var det nästa bara bra. Men nu på morgonen rinnger det rätt igenom, så det är väl att anta att han fått någon magskit han med. Men varför så långt efteråt?!

Och jag då? Jag ska ju ut och resa om knappt två dagar!! Hur ska det gå, ska jag få det med?

Usch känner mig rätt ledsen nu faktiskt, orolig och arg.

Kommentarer
Postat av: ida

Dom säger ju att magsjuka smittar i 2 dagar efter sista symptomet. Men jag tror det smittar längre än så. Mina erfarenheter i allafall... Stackars lille Elias..... Hoppas han snart blir bättre så att mamman i huset klarar sig från magbakterier och slipper vara orolig!Kram på er!

2009-11-09 @ 07:52:42
URL: http://www.idathylen.wordpress.com
Postat av: lisa hanfelt

Stakarn inte roligt med magbesvär. Vi hade ju också en konstig variant som slog två gånger fast på samma person. Iget han har ätit som kan vara orsak???Hopas du klarar dig och att den lille hinner att pigga på sig innan det är dags för resan...

Lisa

2009-11-09 @ 08:26:54
URL: http://liam.ronaldblogg.se
Postat av: Maggan

Uch då! stackarn, men du vet att det finns piller på apoteket som stoppar upp om du själv skulle drabbas, det börjar närma sig nu din härliga resa, lycka till.

2009-11-09 @ 10:22:26
Postat av: Maggan

Jag kom ihåg det där med tio vitpepparkorn som sväljs hela, alla förskolepersonals universial medel eller en whisky på kvällen är inte dumt, håller tummarna för att du inte blir sjuk.Kramis.

2009-11-09 @ 12:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0