Gymnastikavslutningen

Hej!
Batteriet i kameran tog slut igår så bilder kommernu istället.

Som varje år var vi många föräldrar och släkt som trängdes för att se våra knattar göra sina program. Alltid lika roligt. I år var Alice troll och som tur var tyckte vi båda att Linnéas klänning från förra året (då var hon indian) passade lika bra som trollklänning.



Elias han gick bananas i gympahallen.Han älskar de stora utrymmet, den tjocka madrassen lockade mycket men det som han älskade mest var när de gjorde tunnel av madrasser och bänkar. Han gick inte att hålla, så ibland mellan grupperna fick han krypa igenom och sedan var det kört. Han ville krypa i tunneln hela tiden.

  
Efter det fick bara en bulle honom att sitta still en stund. Nästa år är det han som ska få gå på Lördagskul! (lek i gympasalen för de mindre) Hoppas att han har åldern inne för detta är hans grej! ;)

Linnéa gjorde sin dansuppvisning och var ganska pirrig. Det var många och tittade och hon var sjuk några gånger på raken, men hon fixade det galant. Pusatade ut i pappas knä efteråt.



Och hopp på mattan såklart.


Resten av dagen spenderades här hemma. Nu har det för sjutton regnat varje dag sedan innan vi åkte till Egypten. Är riktigt ledd på detta. Och längtar ut! Igår var jag så uttråkad och rastlös så jag visste inte vad jag skulle göra med mig själv. Som tur var kom Johan och Daniel över när det var som värst. Alltid roligt att höra lite grabb-snack.  De brukar tuffa till sig lite när de kommer ihop. ;-)

Sedan fixade jag en pizza till barnen och Linnéa hade kompis på övernattning och Robin var här en stund så det spelades UNO och lektes ett tag innan det var Robinsson på tv och efter det stupade vi alla i säng.

Kommentarer
Postat av: ida

Vad söta dom är allihopa!!!!

2009-11-29 @ 08:57:35
URL: http://www.idathylen.wordpress.com
Postat av: ida

Hann inte skriva klart! En riktigt bildskön familj ;-)

2009-11-29 @ 08:58:14
URL: http://www.idathylen.wordpress.com
Postat av: Angelica

Vad lång Alice är jämfört med kamraterna!

2009-11-29 @ 11:07:21
URL: http://vidlund.blogg.se/
Postat av: Maggan

Vad fina dom är jag tror Linnea är lik sin pappa mest och dom andra dig, ha en bra dag och vi får hoppas det blir bättre väder snart man går ju bananas.

2009-11-29 @ 11:41:18
Postat av: frida

Maggan: Ja så är det nog. :)



Angelica: Ja hon är lång! Och halva gruppen är året yngre. Både 03 o 04, men hon är lång.



Ida: Tackar. :)

2009-11-29 @ 13:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0