*wiiiiiiiiiiiiiiiiiie*

Vad ska man säga? Han är ju het nu gamlingen. ;)


"Qvidings första bortaseger blev Mjällbys första förlust.

Qviding gör försvarsmässigt en mycket rutinerad match när Mjällby besegras på bortaplan. Jocke Jensen visar på nytt styrka som målskytt.

Mjällby visar sig vara dåliga förlorare efter matchen när de i Tv-intervjun talar om mediokra Qviding. Nåja, ovagjort borta mot Norrköping och Sundsvall och vinst hemma mot Ängelholm och nu seger borta mot Mjällby. Mediokra är väl något som får läggas på hyllan nu för Qviding är så här starka och det är ingen hemlighet för de som känner laget. Inte så mycket skönspel men väldigt rutinerat uppträdande och det handlar faktiskt om att göra mål och det gjorde Qviding.
Målet kom till på en hörna när matchen stod och vägde där Joakim Jensen kommer i höjd med främre stolpen och sätter pannan till. En chock för Mjällby men inte orättvist med tanke på att Qviding hade en boll på mållinjen tidigare i matchen. Mjällby o sin sida hade en rungande ribbträff så det bjöds på chanser åt bägge håll.
En framgång för Qviding att plocka sin första bortaseger och det mot serieledarna. Nu är alla spärrar släppta och det ser mycket bra ut inför fortsättningen. 

Enda plumpen var att Jon Stockhaus fick bäras av planen efter skada. Jon som var strålande i matchen ihop med Joakim Jensen. Hannes Stiller skall ha en eloge för sitt eviga slit i anfallet där han oroar hela tiden. Tommy Naurin i målet gjorde en klockren insats och särskilt minns vi en reflexräddning tidigt i matchen som höll världsklass."


Kommentarer
Postat av: linn

ja vad skall jag säga ! måste erkänna att jag grät lite när gocka blev intervjuad efter matchen , han e för söt ; ) tårarna rann för kinderna och ungarna satt i chock och undra va det va med mig ?



- Jag har fått nått i ögat, fick jag ljuga, vilken blödis man e, men ack så glad för killarnas skull stor kramen

2009-05-22 @ 00:26:14
Postat av: Frida

Linn: Det var nog många ögon som tårades igår. ;) Vad söt du är!! Det var ett riktigt fint moment när han och Rikard kramades. Det var en sådan lycka i den kramen. :)

2009-05-22 @ 07:36:01
URL: http://fridajensen.blogg.se/
Postat av: Brynja

Ögonen vattnades när Jocke kysste vigselringen...



Nicke satt och vråla: TÖÖNT, han ville se brolin piruetten....



enligt min åsikt hade det varit sjureser töntigare...haha



/Brynja "Blödigast i byn"

2009-05-22 @ 08:49:49
Postat av: Ida

Brynja, våra ögon va blöta med! haha

2009-05-22 @ 15:07:58
URL: http://idathylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0