Läkarbesök

Rinde vårdcentralen idag, för det kändes inte riktigt bra det där med att inte ge febernedsättande. Varför är det så olika besked?

De tyckte att vi skulle komma ner och få kollat honom ialla fall, vilket alltid känns skönt.
Så kl 11 var vi där, han ser helt ok ut och det mesta tyder på virus. Men denna läkare tyckte att man kunde vara rätt frikostig med febernedsättande till så små barn, när de har så hög feber. (Precis som ni andra skrev i mitt inlägg nedan. Tack tjejer, precis så som jag själv kände med.)
För när de har så hög feber (över 39) så har de oftast ingen ork att varken äta eller dricka. Så nu får han både ipren o alvedon under ett dygn så får vi se hur han svarar på det.

Vi tog en snabbsänka med och crp 50, vilket är lite högt, men tydligen på gränsen. Så imorgon bitti ska vi ta om den och se vart det lutar.I em/kväll får jag ringa runt till Linnéas vänner och skjuta kalaset en vecka fram. Hon är jättebesviken, men det är ju så. Inget man akn styra över när någon är sjuk. Förhoppningsvis kan vi ha släktkalaset på lördag. Men vi får se.

Kommentarer
Postat av: Thessan

Lustigt svar från sjukvårdsupplysningen. Hugo har haft över 39 grader vid flera tillfällen men vi har alltid fått rådet att använda ipren eller alvedon. Hoppas nu att febern lägger sig å att det går att ha ett litet kalas i helgen iaf. Krya på er å ha det bäst!

2009-05-28 @ 15:03:29
Postat av: Lisa

Skönt att ni fick komma ner och träffa en läkare :-)

Pratade precis med mamma, Ludden är ju där idag och han har varit lite gnällig hela dagen och han kändes lite varm och näsan rinner (mer än vanligt) Låter som om det är dags för puddingen att bli kass också.

2009-05-28 @ 15:18:28
URL: http://lisajagdell.blogg.se/
Postat av: ida

Hoppas sänkan e bättre i morgon så han inte har någon infektion!

Äter han något då?

2009-05-28 @ 16:11:28
URL: http://idathylen.blogg.se/
Postat av: Madde m. Emma & Maja

Frida.. kanske är det tredagarsfeber?? Det låter ungefär som Emma var och efter flera dagars hög feber åkte vi in till henne, då var hon helt FÄRDIG.. hon var nog dryga året. INGEN fattade att det var tredagarfebern, eller tänkte ens tanken, utan de höll på och trasslade med henne och skulle ta kisseprov som hon inte var med på osv. Men efter tre dygn kom prickarna. Så kanske? Inte för att det hjälper just nu, men den höga febern kanske får en förklaring. Stackars gubben.. han ser verkligen mosig ut. Kram!

2009-05-28 @ 20:04:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0