Elias uppdate

Såg att jag inte har uppdaterat om Prinsens status.

Men igår ävnde det och han var feberfri. Sänkan hade gått ner till 45, så åt rätt håll där med. Han var rätt pigg och sig lik igår.

Men i natt har han haft det lite tufft igen. Han fick välling 00.30 sedan vaknade han efter en timma och började hosta. SÅ där rosslig nere i bröstet. Han höll på ett bra tag och låg intill mig. Han hade lite feber igen med 38,4. Så av med kläderna och ligga mellan oss igen.

Efter ett tag med hostningar somnade vi om och han vaknade kl 5 och då hade han tätnat till i bröstet och vaknade med panik av att han knappt fick luft. Men till slut fick han hostat och det började lätta, men han var jätteledsen så det var bara att gå upp. Eller Jocke gick upp vid 5.30 med honom.
Han har ingen feber och är rätt ok nu på morgonen. Men han fick lägga sig igen redan 7.30.

Vet inte hur det ska bli idag, om han orkar med kalas. Han kanske får vara inne medan vi har kalas ute? Eller så får Jocke ta honom till mamma o pappas hus och vara där om han inte orkar med kalas. För nu kan vi inte ställa in detta med. Det känns inte rätt för Linnéa som redan fick ställa in kompiskalaset.

Får se hur han mår när han vaknar.

Och tjejernas golf får vi hoppa över idag med för Jocke ska träna och jag tror inte att jag vill åka iväg med Elias.

Kommentarer
Postat av: lollo

uscha ... stackars lillen ! de skulle ju vända nu ju :( hoppas kalaset blir bra ändå , ring om du behöver något hjärtat !! puss

2009-05-30 @ 08:59:58
URL: http://louiceee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0