Let´s Dance on Ice

Idag åkte jag och tjejerna och  tittade på alla konståkare, små barn från 2½ år upp till vuxna. Otroligt vad duktiga de är! Nu är flickorna sugna på att bli isprinsessor kan jag säga!

Det höll på i två timmar med en liten paus i mitten och det var välbehligt för jag trodde att min rumpa skulle separera från övriga kroppen! Herre vilken träsmak man fick av att sitta på stentrappan!

Efteråt var det ut till Torp för att handla lite. Bland annat öronproppar till Linnea för imorgon börjar hon spela Djembetrumma. Hon har fått dispens och börja tidigare i musikskolan för att hon är så intresserad. Tror att hon är rätt duktig med faktiskt. Hon har en bra taktkänsla hör man när hon trummar på allt! Hon köpte en trumma i Egypten som hon konstant trummar på.

Jag försökte övertala henne att börja med gitarr, men hon ville hellre börja med Djembe. Nästa år kanske hon kan spela guran.

Har också varit ute på en kvällsproemanad med Lollo. Och trots att det blev ett hopp på några dagar i mitten av veckan har vi fått till 4 ggr denna vecka. Duktiga vi!

Imorgon ska vi ge Öppna förskolan en chans. Ska bli riktigt roligt. Det är skönt och kul att börja få in lite aktiviteter i mamma/barn-livet. Så ÖF på måndagar och Kyrkans barntimme på tordagar känns som en bra plan för veckorna.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Jättebra och få träffa kompisar, man vet aldrig, man kan träffa nån som blir enns vän för livet.

2009-03-08 @ 19:41:15
Postat av: Thessan

Ska oxå gå på ÖF när H har blivit frisk...

2009-03-08 @ 21:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0