Liseberg i bilder

Vilken underbar dag vi har haft! Varm var det men inte alls för jobbigt, för det finns ju många skuggiga platser och ibland fläktade det skönt med.

7
Vi åkte hemifrån vid 10.30 och var där och åk-klara vid 11.30. Jocke och barnen med åkpass. De åker ju allt de får lov att åka och det var inte alls mycket folk så nästan inga köer.

Här kommer lite bilder från dagen...



Vi tycker att det är roligt att titta på. För mig räcker det mer än väl. :-)

  

Tjejerna älskar verkligen allt!
Elias han har haft en toppendag han med och lyckades till slut somna i vagnen. Men efter det har han åkt Farfarsbilar, karusell, Drakbåtar. Men det allra bästa var nog Kaninerna. Som han älskade dem!
Han klappade på dem och pratade med dem: "niiinen, niiinen...." Till slut kröp han upp i knärt på den ena som han var mest tagen av och sedan ville han inte flytta sig.





Vi lämnade parken kl 19 bra trötta och nöjda. På vägen hem stannade vi hos mamma o pappa där vi fick pannkakor och annat gott till kvällsmat. Elias fick ett parkeringsgarage och lite bilar och han var så lycklig!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen.
Imorgon kommer elektrikern, rörmokaren och en kille som ska mjukfoga. Det närmar sig!

Kommentarer
Postat av: lisa hanfelt

Ser ut som ni haft en toppendag. Kul att det inte var så mycket folk. Inte så många som har semester och värmen lockar väl till stranden.

Vi får ses nån da i sommar. Lisa

2009-06-30 @ 08:12:48
URL: http://liam.ronaldblogg.se
Postat av: Brynja

Åh vilken härlig dag ni ser ut att ha haft!!!! Tjejerna måste haft toktoligt med sina åkpass och Elias verkar nöjd med att få sitta i en grön muterad luddig kanins knä....bvorde mna inte vara rädd för en sådan egentligen ;) Kram Kram B

2009-06-30 @ 08:15:37
Postat av: Maggan

ÅH! vilken härlig Lisebersdag ni verkar ha haft, ni är så FINA, är hemma en vecka från Åland för att göra räkningar och gå till tandläkarn (UCH!).Men har varit ute i STHMS skärgård i helgen hoss våra bästa vänner och haft det underbart, förutom en uppbränd rygg(AJ) ha en forsatt fin sommar jag blir nu borta ett lite längre tag men hoppas att få återkomma lite längre fram. Var rädda om varandra, ta vara på dagen och en stor kram från mig.

2009-06-30 @ 10:55:08
Postat av: Carin

Vilket härligt familjeliv, blir lite avis på alla dina små och all kärlek ni har.... Vilken rikedom! Vacker klänning har du, håller med söta Maggan, ni är FINA!

2009-06-30 @ 22:49:46
URL: http://tatan.blogg.se/
Postat av: Therese

Vilket fint kort på dig och barnen.



Det verkar som om ni hade en härlig dag. Skönt för er att det inte var så mycket folk.



Ha det gott!

2009-07-01 @ 23:23:14
Postat av: Angelica

Fin klänning!!

2009-07-02 @ 08:02:15
URL: http://vidlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0