Oledoloyckan

Elias Jensen.


Han lekte så fint där nere medan Jocke och jag grejjade lite. Rätt som det var hör jag ett klirr bakom mig. Han har dragit ner en röd glaslampa som vi använder som nattlampa. På dagarna står den på en hög byrå i vårt sovrum. Jag brukar dra ur sladden och lägga upp den, men just idag hade jag inte gjort det eftersom vi inte hade varit där nere.

Han fick den i huvudet och den slogs i många bitar. Jag ser bara hur det börjar blöda! Jocke kommer rusande och tar honom medan jag tar en handduk för att stilla blödandet, men så kom vi på att det kan finnas glassplitter så in i duschen med hans huvud och spola av först. Ser att det blöder ur 3 sår, men hinner inte se hur mycket. Kan bara tänka på att han säkert kommer förblöda, hur ska vi få honom till sjukhuset och kommer han dö nu?! Springerupp till medicinskåpet och händerna och hela jag bara skakar, ringer mamma och ber henne komma med strips (vet att jag har det någonstans, men tänker att hon får ändå komma och passa barnen om vi måste in till sjukhuset!)

Ner igen och torkar och lyckas slita fram lite strips och drar ihop de två såren som blöder lite mer. (Det ena är bara som en lite prick nu.)

Så när man fått på stripsen lugnar situationen ner sig något och det blöder inte så mycket längre. Men jag är skärrad ännu.

Ringer pappa, men mamma har redan slängt sig iväg. (såklart!)Nu får det vara nog med olyckor!!

Kommentarer
Postat av: Stefan (hockeypappan)

Aj aj aj, lille gubben. Tyvärr kan man inte ha koll jämt. :-(

2009-01-06 @ 19:05:02
URL: http://vidlund.blogg.se/
Postat av: ida

Men usch!! stackars liten!!!!

Åkte ni in till sjukhuset då?Uff uff uff

2009-01-06 @ 19:05:24
URL: http://idathylen.blogg.se/
Postat av: lollo

stackare !! oturskillen ..

2009-01-06 @ 19:53:30
URL: http://louiceee.blogg.se/
Postat av: lisa hanfelt

Sådan otur ni har. Äkligt när det blöder så mycket. Förstår att du drabbas av panik. Men en snabb och rutinerad mamma som ändå tänker klart i paniksituationer är du som fixar stripps och hjälp. Hoppas nu nerverna har lugnat sig och att lille man mår bättre. Saga och Nora delar också säng varje kväll. Mysigt med goa syskon.

Kramar till er på denna otursdag.

Lisa

2009-01-06 @ 21:19:31
URL: http://liam.ronaldblogg.se
Postat av: Frida

Ida: Nej, jag plåstrade ju honom så fint med stripsen. ;-) Det behövdes inte när man fick se att det inte var så djupt som vi först trodde. Det blöder ju så mycket i huvudet, men det slutade fort.Stefan: Kul att du tittar in. Och man kan verkligen inte ha koll jämt, han är så snabb!! Men det klart att man får dåligt samvete och anklagar sig lite. Min pappa är arg där hemma och tycker att man kan ha bättre koll på den lille sparveln! Två vuxna är vi ju. ;-)Lollo: Ja det är en oturskille, men antagligen har han haft sin del nu. bestämmer

2009-01-06 @ 21:20:24
URL: http://fridajensen.blogg.se/
Postat av: lisa hanfelt

Vilken otur ni har. Det är äkligt när det blöder så. Förstår att du fick panik. Tur att du är en rutinerad mamma som kan tänka klart i paniksituationer och agera snabbt. Hämta stripps och ringa efter hjälp. Hoppas nu att ni kan lugna er och att gossen mår bättre...

Föresten Saga och Nora sover också i samma säng varje kväll. Mysigt med goa syskon.

Många kramar till er skickar vi på er otursdag.

Lisa

2009-01-06 @ 21:26:26
URL: http://liam.ronaldblogg.se
Postat av: Angelica

Det var inte Stefan... jag visste inte att han snott min identitet! :-D

2009-01-07 @ 20:20:16
URL: http://vidlund.blogg.se/
Postat av: Lena

Lilla oturskillen =( Att allt skall behöva hända den lilla killen!! Hoppas att det lugnat sig nu vännen. Läskigt när det blir så... Kramen.

2009-01-08 @ 17:38:36
URL: http://minaunderverk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0