Hela och hemma

Ja det blev ingen åkning för min del. Inte för att jag inte ville, men just idag öppnade banan kl 12. Vi var där 10 som det har öppnat alla andra söndagar vi kollat. Men den lilla banan var tom och nersläckt, så när vi letat men inte hittat vaktmästaren fick barnen åka lite.  De blev ju så besvikna. Men pappa och jag ville inte åka iafall om vi skulle få banning av "maktmästaren" senare. ;-)

Men när han kom vid 10.30 sa han att det var ok att flickorna åkte, men killarna som precis hade hoppat på isen fick gå av.  De försör isen för mycket och konståkningen skulle visst ha banan kl 11.

Men det var riktigt roligt att se tjejerna! Herre vad duktiga de är. Först väldigt försiktiga och lägger sig ner så fort balansen sviker, men efter en stund fick de bra far och åkte jättebra!

Så imorgon ska jag verkligen kolla upp om det finns någon konståkningsgrupp som de kan starta i. Vi har pratat om ridningen och kommer antaglogen lägga ner det. Jag tycker att det känns jättetråkigt, men 7-8000 om året det går bara inte. Mest av principskäl. Jag tycker inte att man kan ta så mycket betalt. Dessutom utvecklas de aldeles för lite när de är så små och går i "knatteridning". Det är inte värt de pengarna. Möjligen när de blir större och får lov att "avancera" lite mer....

Flickorna tycker att det är ok, om de får börja med något annat. Och man ser att de har talang för detta! Kolla bara....Fick ingen bra film på Linnéa. Hon vill inte gärna bli filmad. ;-)
Men en bild eller två får hon bjuda på!Får se om vi kan åka in igen på osdag för detta är kul!
Alice har bara åkt en gång förrut och är riktigt duktig nu. I slutet åkte de båda jättebra. Vad fort barn lär sig, det är ofattbart!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har också funderat på konståkning! Är ju som sagt också putt på ridningen och har försökt i flera dagar att övertala Alva...går inget vidare än så länge...

2009-01-04 @ 16:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0