Dåligt bloggande

inte blivit mycket tid till datorn idag.
Men nu sover ialla fall barnen och jag sitter och huttrar i soffan. Blir så frusen på kvällen, speciellt när det är så kallt ute. Det känns inne med.

Vi har pratat mycket om det här med ridningen och kommit överens om att vi slutar, eller vi o vi. ;-) Men tjejerna förstår att det är för mycket pengar.
De är så små och rider KNATTERIDNING, alltså mestadels "åker" häst för  7000 kr om året. Hade varit annorlunda om de var större och verkligen kunde avancera och utveckla ridningen. Men det gör man inte nu. Eller frågan är om jag hade tyckt att det var ok ändå med 7000 kr?! Nja... Och om några år lär priserna ha stigit ännu mer om det fortsätter i samma takt och om de får fortsätta rida lär det vara svårare att få dem att sluta om några år. Och vem vet hur vår ekonomi ser ut då? Joakim har ju fotbollen nu, men om något år vet vi inte hur våra liv ser ut. 

Jag har ringt till konståkningen i UA, men säsongen slutar snart så vi blev rådda att börja nästa säsong i aug/sep och det tänker vi göra! Så i höst blir det skridskoskola. Till dess får de nöja sig med gympan. Och så ska vi försöka att göra en egen aktivitet en gång i veckan, som simhallen/ skridskohallen eller dyl.

Kommentarer
Postat av: lisa hanfelt

Håller med att denna ridning är enormt dyr... Vad är det för konståkning? Nora har nämligen nämt att hon är sugen på att börja med det. Jag är även inne på dans eller teater för hennes del. Svårt när vissa aktiviteter kostar så mycket.



Lisa

2009-01-05 @ 21:51:37
URL: http://liam.ronaldblogg.se
Postat av: Angelica

Tycker ni gör helt rätt! Och vilka förnuftiga barn ni har. Hur många 5 resp. 7-åringar skulle acceptera en sån sak? Heja er!

2009-01-06 @ 11:17:08
URL: http://vidlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0