Pulkarace!

I dag har det snöat hela dagen, inga mängde har kommit men ändå så att det är vitt på marken och enligt barnen är det då hög tid att åka pulka. Och i ärlighetens namn är det väl inget att vänta på. Här har ju snön en tendens att försvinna lika fort som den kommer.

Så när flickorna kom från skolan och ville ut och åka pulka fick de sina tänkta julklappar. Någon variant på pulka som mer är som ett platstäcke.

Jag och Elias följde med ut och han älskar att åka pulka. Lite jobbigt bara att han ska åka själv ner för backarna och den vi åker i är brant och väldigt snabb. Och hade det varit en massa snö hade han kanske kunnat åka själv (en bit ialla fall) men nu är det ju knappt så marken täcks och risken att skrapa upp sig är rätt stor. Men han är envis den lille mannen! Han åkte och någon fick ta emot, sedan skulle han själv dra pulkan upp. Men envishet är en bra egenskap.

När vi kom in åt vi god skinkstek, sås, potatis och grönsaker. Barnen åt som vargar!

Pappa var här med en julgran med. Får ta ett snack om när vi ska ta in och klä den. Det är ju faktiskt bara en vecka kvar nu!!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Pappa R får gärna komma till Skafteröd med en gran också ;)

2009-12-17 @ 15:53:21
URL: http://lisajagdell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0