Ingen god morgon


Idag har det inte startat bra. Elias vaknade vid kl 23 sedan vid 2-tiden då fick han välling och smnade om till kl 4 då hade blöjan läckt lite. Bytte blöja i sängen och trodde han skulle somna, men nä, han ställer sig och och gapar. Försöker somna honom, tar honom till min säng där han bara rullar runt, pratar och har sig. Blir arg och lägger honom i sin säng igen och så har det hållt på tills det var dags att gå upp lite innan kl 7. FAN idag blir det inte roligt.

Nu blrjar han bli trött. Innan frukost och allt så det är bara att hina i sig kaffe och laga frukost till de två som är hemma.

Jocke åker till Norrköping idag och spelar match, så vi andra har inga planer vilket känns helt ok idag.

Kommentarer
Postat av: L

Usch och fy!! Låter inget vidare alls det där... Hoppas att Ni har det hyffsat ändå och att du fått vilat lite på dagen. Jag har pracis vaknat från en tupplur. Gott att ta det ibland =)

2009-04-29 @ 13:46:39
URL: http://www.minaunderverk-lena.blogspot.com
Postat av: Jessica Mörtsllem

Hoppas det blev bra trots sömnbrist. Kommer ihåg det där och det var hemskt många gånger.. Jag brukade ta upp Evelina när hon var sådär rissig och gå till fönstret och viska: Evelinis.. det är natten ju-alldeles mörkt! Nu tittar vi sen i fall det blir ljust om vi går och sover en stund.. ;) Ha ha tror du att det funkade eller?! Ibland funkade det men oftast så var det rätt så kört! Styrkekramar och ha en bra kväll i alla fall;)

2009-04-29 @ 18:37:02
URL: http://jessicamellstrom.blogg.se/
Postat av: Therese W

Hei! Det var längesedan jag tog mig tid till att ta en titt i din blogg,alltid lika roligt;-) Förstår känslan!!! Vi har en liten kille som sover väldigt dåligt om natten..vaknar en gång i timmen..i bästa fall sover han två timmar om gången..ammningen tar inte särskilt lång tid då han egentligen inte är så hungrig,bara snuttig..men rapningen den kommer sällan om natten..rynkorna kommer i förtid;-)kramar från en med extrem trötthet i kroppen

2009-04-30 @ 13:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0