Julgran och julemysKlart att det blev en liten julgran! Vilken jul hade det blivit utan gran?!
Sa till J att ta den minsta han kunde hitta och han kom hem med en helt perfekt gran!

Två glada nybadade tjejer klädde granen så fint.Tyvärr blir det inga bra bilder på granar med beysning så man ser inte de små lamporna. Dessutom har vi 8 program, ja 8 st att välja mellan med vår belysning!. Den kan blinka i olika hastigheter och annat konstigt.
Just nu ser det ut som den går på droger och blinkar helt frenetiskt. Men väldigt stämningsfullt.

Elias gjorde sitt bästa för att plocka ner så många kulor han kunde.

Vi föräldrar tittade kärleksfullt (och småstressat; jag har liiiiiite svårt att släppa kontrollen över det estetiska utseendet på granen. Men som en god mor lät jag dem hållas, och gjorde bara någon enstaka liten korrigering när de inte såg att det hängde två lika kulor alldeles för tätt. *ler*) på barnen som hade julemys och drack glögg. Kändes som om den var spetsad med aceton. Tacka vet jag saftglögg, eller finns det med bara lite alkohol? Den vi drack var 20% så det var mest mandel och russin för min del.

Medan jag var ute och frös händerna av mig när jag skulle sätta upp belysning på altanräcket lärde sig den lilla trollungen att vinka!
Så när jag kom in vinkade han för fullt. Jättefint! Så fort man säger vinka,  så viftar den lilla handen i en perfekt vinkning. Ska filma och visa upp konsten imorgon.

Nu var precis min bror och Brynja här med lite julklappar till barnen, för imorgon flyger de till Thailand. Gott för dem, tråkigt för oss som inte får vara med dem på julen.  Men jag unnar dem det! :-)

Kommentarer
Postat av: ida

Ja visst är det svårt att ta bra kort på granen??Roligt att Elias vinkar!! haha!2008-12-22 @ 21:47:25
URL: http://idathylen.blogg.se/
Postat av: lollo

hej !! hoppas vi kan få till en promenad idag kanske ? skönt att ni känner er bättre ... jag vet en kille som kommer komma å knacka på sen ;)

2008-12-23 @ 06:43:05
URL: http://louiceee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0