Tidig söndag

Elias sover redan första gången idag. Vaknade tidigt och det var bara att gå upp och byta blöja. Tror det är tänder på G.

Vet inte riktigt vad vi hittar på idag. Ska bli dåligt väder och man känner att det är kallare i luften idag. Funderade på att åka till IKEA, undrar om man får med mannen dit? Han var hos grannen och spelade dator igår kväll/natt. Och så ska han ju träna. Men vi behöver nya täcken till tjejerna. Men iof åker han förbi IKEA varje dag, så han  kan ju bara sticka in och handla när som.

Vi, eller mannen har tömt min dator. Den var så seg och full med det mesta. Så nu är den tömd och det går så mycket fortare! Nackdelen är att alla favoriter/adresser är borta. :-( Man samlar en lååååååång favortilista, sorterat och fint i olika mappar och så får man börja om nu.

VAd ska ni göra idag??

Kommentarer
Postat av: Lisa Hanfelt

Vet ej ennu ,För här sover alla utan killarna och jag. Det är så skönt att alla är hemma välbehållna. Mycket gos och pussar får nog tjejerna stå ut med under dagen, Även mannen. Kanske lek för tjejernas del de vill leka med kompisar. Kanske dina är intresserade?.Lisa

2008-08-17 @ 09:11:13
URL: http://liam.ronaldblogg.se/blog
Postat av: Angelica

Jaa du.. vad händer idag? Är fortfarande väldigt seg. Ett par kompisar var här i går kväll och det blev kanske en eller två drinkar för mycket ;-) Dom gick hem halvtre. Så här sitter vi alla (utom Pontus och hans kompis) i myskläder fortfarande och dricker kaffe. Elin dricker sitt "kaffe" dvs oboy. :-)Var på IKEA igår. :-)

2008-08-17 @ 11:57:36
URL: http://vidlund.blogg.se/
Postat av: frida

Lisa: Jetlag kan sitta i ett tag. Hoppas att ni eller dom kommer på rätt tidszon innan skolan börjar! Förstår att det är skönt att ha dme hemma.

Hann inte med någon lek idag.Angelica: Bakis! O det var länge sedan.

2008-08-17 @ 20:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0