Nytt liv...

Fasen vänner, på måndag börjar det nya livet. IGEN.

Jag känner mig som en köttbulle, en pösmunk en slapp blobb. Inga kläder passar, det korvar sig, väller över och sötsuget bara blir större.

Just nu har jag en kladdkaka med marshmallows i ugnen. Den ska serveras med grädde. Så idag är ingen bra dag att starta. Men igår hade jag bestämt mig för att sluta, men lördag är aldrig en bra dag att börja. Måndag blir strålande!!
Frågan är bara vad man ska göra? Köra diet, diet och motion, vilken slags diet? GI? Bara äta kött och grönsaker? Vilken är den bästa? Jag vet att jag säkert kommer vara klar om en vecka, men jag ska verkligen försöka, jag ska börja gympa och studsa så ofta det går. Och min man har fått i uppdrag att piska på mig så att slappa inte är ett alternativ. För jag vägrar köpa en ny garderob, jag vill ha mina gamla kläder! Eller lite nytt funkar ju med. ;)

Nu har kakan varit inne i 20 min, då ska man hälla marshmallows på och in i ugnen igen... Hur gott låter inte det?!

Det är detta som blir den stora utmaningen. Att bli av med sötsuget. Hur gör man??


Kommentarer
Postat av: lisa hanfelt

ja vaför inte skaffa fler kids som jag så att du har fullt upp och måste springa efter hela tiden.. Det blir även svårare att hinna baka.. Nä skämt och sido vet inte riktigt men GI säger många att det funkar... Eller bara minska på sötsakerna eller mindre bitar. Käcka nötter eller frukt i stället det försöker jag göra som alltenativ till sötsaker. Men det är svårt för vad är goare en sötsaker egentligen. Lycka till och jag tycker föresten att du är super fin som du e...



-kramis Lisa

2010-01-09 @ 16:15:06
URL: http://liam.ronaldblogg.se
Postat av: Hockeymorsan

Man blir inte det!! Jag får inte abstinens efter sött, det är mer själva mysgrejen att sitta och moffa :-) Det blir man f-n inte av med... Håller du inte med?

2010-01-09 @ 16:53:54
URL: http://vidlund.blogg.se/
Postat av: L

Jag tecknade ett kort på sportlife häromdagen. Ett steg i rätt riktning även om jag inte har gått på första passet än. Men jag SKA!! Har bokat bodypump på söndag, i morgon, så då jäklar =) Kramis.

2010-01-09 @ 17:34:19
URL: http://lenalarssons.blogg.se/
Postat av: Ida

Det ger med sig på några dagar Frida!! Men jag tycker inte du ser ut som en slapp blobb! Tycker du är jättefin! Alltid svårt att inse sånt själv!! Träning gör nog gott!!! Jag borde oxå börja träna! Min kropp har ju fan i mig inte en enda muskel kvar!! Go go go frida gooooooooo!!!!!

2010-01-09 @ 23:53:11
URL: http://Www.idathylen.wordpress.com
Postat av: Ida

Här är länken till den där bloggen jag pratade om www.gustavsfamilj.blogspot.com

2010-01-10 @ 10:49:19
URL: http://Www.idathylen.wordpress.com
Postat av: Ida

Eller fan? Det kanske inte var dej jag pratade med det om? Haha... Jaja

2010-01-10 @ 10:50:09
URL: http://Www.idathylen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0