Kalasdags

Eller det blir inget storkalas precis. Hade eg tänkt att ha det nästa helg, men då är det Walking with dinasours på lördagen och Jockes match flyttades från söndag till lördag, så jag får åka med Jockes kompis och flickorna till Skandinavium. Och på söndagen ska det vara barnkalas. Så det fick blir ett litet tårt/kaffekalas i em.

Hade sagt kl 14 till alla och tänkt att åka på Jockes match och gorma lite så de vinner, men så är den kl 16! Så jag har ringt runt och sagt att de får komma kl 13 istället. Men får inte tag i mormor o morfar, så det kasnke blir för tight med tid ändå.

Idag är det Linnéas första fotbollsträning. Jocke kunde som tur var åka med. De ska se om de får ihop ett lag och när de skulle kunna få träningstider. Hon är så nöjd och har fått nya träningskläder, benskydd och skor. Som en riktig liten fotbollspelare. Och Jocke som sa redan på BB när hon föddes att hon inte skulle få spela fotboll... ;)
Alice följde med upp också, men hon vill inte spela.
Ska slänga ihop lite mat så de får kasta i sig efteråt om det ska hinnas innan tårta, sedan får det bli korv och hamburgare på matchen.

Håll tummarna att det inte regnar i em.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas de gick bra för linnea på fotbollen. Har hört hon e den bästa flicka på fotboll....! :)

2009-10-04 @ 11:10:50
Postat av: louise

halloj !! hoppas kalaset va lyckat ... finaste Alice. Snygg header !! kram

2009-10-04 @ 17:28:40
URL: http://louiceee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0