Pust!

Nu är några lådor märkta och klara. Det var jobbigt.

För det första är det svårt att sätta priser tycker jag. Jag köper ju sällan några beg. kläder, men dessa är ju superfina! Och de som inte är fina de åker i soporna.
Och för det andra är jag nog för noggrann. Jag har tom sturkit det som jag tycker såg skrynkligt ut. Små klänningar ser ju mycket finare ut om de är strukna. :-)

Lite mysigt att kolla igenom och minnas när de hade vissa plagg. Man kommer ju verkligen ihåg det! Och man minns om det fanns något som hörde till ett plagg. ;-)

En annan dag när ajg får upp min man på vinden ska jag få ner lite killkläder, de har jag satt upp där. Det svider lite att göra sig av med sådant som är nytt. Separationsångest. ;-) Men det måste ju bort.

Imorgons ska vi nog till Kyrkans barntimme för att kolla läget. Lisa hade fått ett tips om att det skulle vara riktigt bra. Värt att testa. Vet inte hur det ska bli med Elias bara för det är sju såklart när han brukar sova fm.

Nu ska jag nog gå och nana.

Kommentarer
Postat av: Jessica Barck

Hellu...., när e barnmarknaden?? Skulle kansks passa på att sälja av lite.. :)



Jessica

2009-03-05 @ 11:13:52
Postat av: Thessan

idag har herr H feber. Över 39grader. Jag hoppas att det e den nya tanden som har poppat upp som e orsaken. Han leker som vanligt men äter lite lite sämre å om man jämför med Elias så skulle d nog vara mkt:-). Tänderna hoppar upp som popcorn. Nu e det 4uppe å snart 3nere, jag tror den 4:e e oxå på g. Har inte tid med en sjuk H, vi ska ju äntligen ha lite mys med goda vänner på lördag, men det finns tid kvar att bli frisk på. Hur e d i Lj-e idag, ingen ny blogg??

2009-03-05 @ 14:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0