Hola!

Dagens promenad var samma som igår men av någon underlig anledning inte lika lång? Ialla fall inte enligt stegräknaren. Men det var i alla fall ca 7 km. 

steg: 9630 steg
km: 6,8
tid: 80 min
kcal: 411,4

På hemvägen vid motorvägen mötte vi en man med ett liggunderlag under armen och en ICA-påse i handen. Han undrade vilken väg man GÅR till Gbg. Fick visat honom gamla E6:an eftersom man inte får lov att gå på motorvägen. Han hade visst gått från Kinnekulle den 9 mars. En trevlig kille i 40 årsåldern kanske? Men han gick i vanliga kläder, loafers, inga vantar eller mössa. Han hade inget mål med sin promenad heller och han sov under granar sa han.

Undrar om han har ett bra liv? Jag menar om han är nöjd och om han gör detta för att han har valt att göra det? Eller om han är sjuk? Men han verkade inte det, men man vet aldrig. Kan han ha haft otur i livet och kanske tom är hemlös? Har han familj som bryr sig om honom?

Tänk vad många frågor och funderingar en sådan vandrare väcker.  Han önskade oss en trevlig dag och fortsatte med sin ICA-påse i handen.

Kommentarer
Postat av: lollo

jag har också tänkt på han idag . uscha för att sova ute ! stackare ... men han verkade ju inte ledsen ... jajemen de blev bad !! härligt !

2009-03-14 @ 13:28:22
URL: http://louiceee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0