Ett inlägg :-)

eftersom jag vet att Thessan saknar det. :-)

Idag var det Kyrkans barntimme och det var faktiskt riktigt bra tycker jag. Bra sångstund och Ludde underhöll. :-) Han mamma var lite stressad en stund, men det var ingen fara Lisa! Han är för charmig.
Roligt att träffa gamla bekanta och en BB-kompis med.

Elias var som ett litet ljus och tyckte att lamporna var så fina i taket.  Fikade lite och efteråt åkte vi till mamma en stund för att fördriva lite tid. Det blev lite upp o ner med sovningen eftersom det började när E vanligtvis sover. Han fick sovit en halvtimma innan och sedan höll han sig faktiskt till vi kom hem 13.30 och sov som en stock i drygt två timmar. Fint!

Lite snuva i ena näsborren kom som ett brev på posten efter vaccinet. Men det är inget mer ännu, så ingen fara. Mest kommer det nog för att han går runt och blåser med näsan. Det är en grej vi gör nu; jag blåser på honom för han tycker att det är kul och så härmar han men blåser med näsan istället.  Han är för söt.
Och idag när det stormar ute blåser han med näsan så han håller på att bli tokig! Underbara unge....

Har precis haft Louise här på en snabbkopp. Nu ska jag köra Linnéa o Saga till gympan. Måste leta upp Alice hos en kompis först.

Hörs sedan.

Kommentarer
Postat av: Thessan

Så, nu var d ordning å reda på dig:-)

Hugo älskar att blåsa ljus, han börjar så fort tändaren kommer fram....

2009-03-05 @ 17:46:30
Postat av: Carin

Vad kul att få lite sålt....det behövs, snart dags för mig att vårstäda garderoben med tror jag....

2009-03-05 @ 18:14:38
URL: http://www.nogg.se/tiora
Postat av: Lisa

Tack för dina uppmuntrande ord! Jag skäms väl egentligen inte det är mest det att jag inte vet hur jag ska bete mig, hur mycket man ska tillåta osv... Jag själv är ju inte sån som min son som är totalt oblyg ;-) Puss

2009-03-05 @ 19:04:32
URL: http://lisajagdell.blogg.se/
Postat av: suss

Ja, fikastunderna är guld värda!Det blir ju ett litet bryt ifrån vardagen. Lucas går tisdag, onsdag och fredag på dagis.

2009-03-05 @ 20:07:39
URL: http://sussblogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej hej:) aaa, till och med Wilma själv tyckte att det var konstigt att se mig som liten. Hon tyckte att vi var lika! Jag tycker det är kul att höra, hon är ju som en lillasyster som man aldrig har haft:) Hoppas allt är bra med dig och din familj!

2009-03-05 @ 20:16:55
URL: http://josefinebjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0