Torsdag

Elias håller på att få den andra tanden nere med. Den syns men har inte riktigt brutit igenom. Men den lille rackaren märks!

Han somnade som en klubbad redan vid 19 tiden igår men vaknade en timma senare och var jätteledsen. Hur mycket tålamod har mamma då? Precis lagt alla barn och satt sig ner i soffan för att få pusta lite, då vaknar han. Efter mycket vyssjande och dyl. fick han en alvedon och hans pappa fick ta över. Han somnade vid 21 igen och SOV till kl 2!! Så länge på raken har han väl aldrig sovit?!

Men underbart är kort. Bara mellan kl 2 och 3 hade han vaknat 4 ggr. Och resten av natten tappade jag räkningen. Atar att det är ont han har gossen eftersom han sov gott efter alvedon.

Vi skulle varit ut till Lisa och fikat med dem och Linda på morgonen, men E var trött så tidigt och efter mycket gnäll så somnade han vid 8 och sov till 10.30 så det blev inget med det. Men Lisa kände sig inte riktigt pigg heller så det blev inget fika alls.

Jag passade på att städa här, damma och dammsuga kan man göra hur ofta som helst, behövs jämt känns det som.

När Elias vaknade fick han bada, det är alltid poppis!! Men nu är han lurig för han klättrar ur.


Efter badet åt han en bra portion mat och sedan sprang han efter mamma i gåstolen och gnällde rätt mycket! Stackars liten....
 
Vi har rensat ur garderoben på små kläder så det fick gå vidare till Mathias. Blev pratandes en stund med Louice och sedan var det dags att hämta tjejerna.

Dagarna går fort.

Nu sover lillemannen, flickorna leker där nere och jag har gjort mig en dubbel latte med kanel och socker på toppen. MUMS! Nu ska jag vila lite här framför datorn. :-)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Det är skönt att veta att det går över när det är så där jobbigt på nätterna. Jag vet, det är en klen tröst just nu men ja, du hajjar. :-)



KRAM

2008-09-18 @ 14:22:00
URL: http://vidlund.blogg.se/
Postat av: Madde m. Emma & Maja

Vet du att det finns "tandsalva" till småbarn som man smörjer på där tanden ska igenom, en slags bedövningssalva? Det finns förstås inte i Sverige, men utomlands. Vet att det finns på apotek i Norge, en liten flaska, det fick jag till Emma av en norsk kompis. Innan Maja kom köpte på oss en annan variant i Paris, då var det två olika små tuber. Så kolla om ngn ska utomlands, så finns det nog i de flesta länder. Det är bara vi i Sverige som tycker att allt som gör ont på barn är så "normalt". Det måste faktiskt inte göra ont på dem. För oss har det varit räddningen många gånger att kunna hjälpa dem när de har haft ont av tandsprickning. Så kolla om ngn har vägarna förbi ett norskt apotek, så kanske du kan få sova lite bättre?? /madde

2008-09-18 @ 17:13:47
Postat av: frida

Hej Madde! Jo jag vet att det finns sån salva utomlands. Varför inte i Sverige?! Den ska vara jättebra för de små stackarna. Hm... känner man någon utomlands? Therese!! Läser du här så får du gärna köpa en sådan salva. :-)

kram

2008-09-18 @ 18:13:47
URL: http://fridajensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0