Släktträff

Igår var det släktträff för släkten på Jo<kims farmors sida. Hon hade 8 syskon så det var en väldans massa danskar (och svenskar!) som träffades på ett underbart sommarställe i Brålanda. (Av alla ställen!) Linnéa sa sista halvtimmen:
"-Vi MÅSTE ha kört fel! Pappa är du säker på att vi ska åka här??"
Det var inte helt centralt...Vi minglade, fikade, grillade, kastade dart, kastade ner porslin (är det en dansk lek?!), grillade, åt och hade det mysigt.
Barnen sprang runt och lekte hela tiden. Och grillade marsmallows och bröd (man virade deg runt en pinne och in i elden)Mycket uppskattat!


Elias trivdes som fisken i sin nya bärsele och sov i två omgångar. Sedan var han uppe och charmade folket.
Vi åkte hem i tid och var hemma kl 21. Elias gillar verkligen inte att åka bil. Ibland går det bra, men ibland blir han vansinnig. Riktigt jobbigt! Jag sjöng och hade mig i bilen för att distrahera honom på hemvägen. Han tystnade först när han fick leka med Jockes mobiltelefon. Unge!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag vet precis hur det är att ha en unge som inte gillar att åka bil. Lilla E var helt hopplös när hon var liten bebis. Det gällde verkligen att tajma in när hon skulle sova. Det blir extra jobbigt när man inte har haft ett sånt barn innan. Med P var det aldrig några problem. Han kunde sova sig igenom en 3-4-timmarsresa utan att vakna en enda gång.

2008-08-25 @ 09:47:00
URL: http://vidlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0